Sonbahar ve Kış Ayları İçin Güneş Gözlükleri!

Güneş gözlükleri artık sadece yazın değil, kışın da bir hayli ilgi gören aksesuarlar arasında yer almayı başarıyor.

Sonbahar ve Kış Ayları İçin Güneş Gözlükleri!
22 Ekim 2016 Cumartesi 13:45

Yaz kış demeden güneş gözlüğü kullananlar; bu şekilde kombinlerindeki aksesuar detayını da tamamlıyorlar. Göz sağlığı açısından sonbahar ve kış aylarında da güneş gözlüğü kullanmak çok önemlidir. 2016 2017 sezonunda da yine birbirinden güzel ve şık güneş gözlükleri karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl güneş gözlüklerinin biraz daha büyüdüğünü görmekteyiz.

Fütüristik güneş gözlükleri de yine yeni sezonun trendleri arasında yerini alırken; pilot gözlükler de bu yıl geri dönüş yapıyor.

Büyük Boy Gözlükler

2016 2017 Sonbahar Kış sezonunda büyük boy gözlükler moda olurken; Büyük boy gözlük bana göre değil, bana yakışmaz demeyin; denemeden bilemezsiniz. Sezonun trendi olan büyük boy gözlüklerle tarzınıza farklı bir hava katacaksınız.

Pilot Model Gözlükler Geri Döndü

Yeni sezon için özel olarak tasarlanan güneş gözlükleri ile uçamaya hazır olun. Zira pilot gözlükler yeni sezonda yeniden aramıza katıldı. Bir dönem inanılmaz bir şekilde rağbet görmeye başarmış olan pilot model güneş gözlükleri; yeniden trend olmayı başarıyor.

Pilot güneş gözlüğü seçimi çok risklidir. Çünkü sizi çok kötü de gösterebilir sizi tarz sahibi de yapabilir. Onu nasıl taşıyacağınızla alakalı bir durum…

Maskülen ve Feminen Bir Hava

Eğer köşeli ve yuvarlak bir yapıda olan güneş gözlüklerini seviyorsanız; 2016 2017 sezonunda bu modellerin de trend olduğunu belirtelim. Farklı renk ve desenlerdeki çerçeveleri ile bu gözlükler; Sonbahar ve Kış sezonunda adeta yardımcınız olacak.

Maskülen tarzda kedi gözü güneş gözlüğü modelleri birçok bayanın kış aylarında da tercihi olmaya devam edecek.

Ombre Gözlükler

Yeni sezonda gözlüklerin çerçeveleri kadar camları da bir hayli hareketli. Renkli, siyah ve renksiz camların yanı sıra; ombre camlar da trend oluyor. Ombre güneş gözlükleri; 2016 2017 Sonbahar Kış modasına damga vuruyor.

Bayanların yeni trendleri arasında yer alan ombre güneş gözlükleri, birçok markanın sonbahar kış kreasyonu arasında yer alıyor.

Mermerin Dinginliği

Mermer deseni ile dikkat çeken güneş gözlükleri; yeni sezonun modasında yerini alıyor. Bu Sonbahar ve Kış sezonunda; mermer deseni bulunan gözlükleri aksesuar parçası olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Mermer görünümlü güneş gözlükleri şüphesiz 2016 2017 sonbahar kış sezonunun en beğenilen modellerinden biri olacak. Gerçekten size inanılmaz bir görünüm kazandıracak!

Kelebek Etkisine Sahip Modeller

Kelebek kanatlı çerçeveleri ile ön plana çıkan 2016 2017 Sonbahar Kış güneş gözlükleri; birçok bayanın tercihi olacak. Bu model gözlükler sizi ilgi odağı haline getirecek, zira tarzı ile adeta ben buradayım havası katıyor.

Kelebek güneş gözlüğü modelleri bayanlar için eskimeyen bir moda akımı.

Fütüristik Yapıdaki Gözlükler

Her zaman bayanların dünyasında yerini alan fütüristik çizgilerin olduğu modeller; yeni sezon güneş gözlüklerinde de dikkat çekiyor. 2016 2017 sezonu için özel olarak tasarlanmış olan güneş gözlüklerinde; fütüristik çizgilere sıkça rastlayacaksınız. Özellikle Rihanna ile birlikte fütüristik çizgilerin yer aldığı gözlükler daha da popüler bir hal aldı.

Doğru yerde kullanıldığı taktirde tüm dikkatleri üzerinize çekecek ve bir moda ikonu olmanızı sağlayacak bir güneş gözlüğü modeli.

Kaynak : gozkoop.com

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.