Son 3 Gün

Video gönderimi için son 3 gün...

Son 3 Gün
02 Nisan 2015 Perşembe 08:58

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz ve amacı tamamen göz sağlığı açısından vazgeçilmez olan numaralı gözlük, kontak lens ve güneş gözlüklerinin sağlık ürünü olduğunu ve numaralı gözlük ve kontak lenslerin kesinlikle doktor muayenesi sonrasında Optik Mağazalardan alınması gerektiğini anlatmak ve toplumumuzda bu yönde bir farkındalık oluşturmak olan yarışmamıza son katılım tarihi 5 Nisan yaklaşırken videolar gelmeye devam ediyor.

Yarışmamızda videoların yayınlanmaya ve oy almaya başlandığı 05 Mart 2015 tarihinden bu yana bütün bu önlemlerimize rağmen maalesef videolara verilen oylar üzerinde bazı katılımcılar tarafından bir takım hileler ile oy artışı sağlama teşebbüsleri tespit edilmiş ve bu kişiler uyarılmıştır.


Oylama sistemimizde oluşturulan üyelikler ve bu üyeliklerle kullanılan oylar gün-saat ve dakikası ile sürekli kaydedilmekte ve anormal oy artışı gösteren videolar izlenmektedir. Bazı videolarda sıra dışı bir şekilde oy artışları özellikle gece saatlerinde yoğunlaşmakta ve bu şekilde dikkat çekmeyeceği sanılmaktadır. Teknik ekibimiz bir haksızlığa meydan vermemek ve hile ile kazanılan oylar yanında diğer oylarında silinmesini engellemek amacı ile titiz bir çalışma göstererek bu izleme işini sürekli yapmaktadır.


Bütün videolar gerçekten emek verilerek ve zaman harcanarak çekilmiştir. Amacımız bütün videoların yarışma sonuna kadar devam edip izlenerek oy alması ve yarışmanın sonunda göz sağlığı açısından daha çok kişiye ulaşarak, gereken mesajın verilmesidir.


Maalesef özellikle sürekli uyarılarımıza rağmen, ısrarla oylar üzerinde sistemi aldatmaya yönelik girişimlerinden vazgeçmeyen bir yarışmacımızın videosunu karşılıklı konuşarak yayından kaldırmak zorunda kaldık.


Yarışmaya katılan video sahipleri ve oy veren çok değerli okuyucularımıza tekrar belirtmek istiyoruz ki üye olma ve oy verme işlemleri bizim tarafımızdan sürekli titiz ve çok dikkatli bir şekilde kontrol edilerek haksızlığa meydan verilmemektedir.

 ***

 "Gözlüğüm ve Kontak Lensim, Benim Vazgeçilmezlerim" konulu video yarışmamızda artık video gönderimi için son 3 gün.

 

"Gözlüğüm ve Kontak Lensim, Benim Vazgeçilmezlerim" isimli video yarışmamıza başvuru sayısının daha fazla olması için süreyi daha önce 05 Nisan 2015 tarihine ertelemiştik. Bu yüzden katılmak isteyen kişilerin bu fırsatı kaçırmadan video çekimlerini tamamladırlarsa gönderim süresi sona ermeden göndermelerini rica ediyoruz.


Bu süre içinde videolarını yetiştiremeyen okuyucularımızdan gerek mail ve gerekse telefon yolu ile yine süre uzatımına gitmemiz yönünde talepler geliyor, fakat artık süre uzatılmayacaktır.


Büyük ödül Hyundai i10 ve diğer ödüllerin kazanma şansınız hala çok yüksek, tüm optik mağaza çalışan ve işverenlerini ve optisyenlik programı öğrencilerini bu fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz.

Bu vesile ile yarışmamızda bütün katılımcılarımıza teşekkür eder ve başarılar dileriz.

 

Video Yarışması Katılım Koşulları için tıklayınız.

 

Videoları izlemek için tıklayınız.

 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.