Şahap Sabri Tuzal'dan veda

Optik Koop Başkanı görevi devrediyor...

Şahap Sabri Tuzal'dan veda
02 Nisan 2015 Perşembe 09:57

Sektörümüzün önemli meslek kuruluşlarından Optik Koop Genel başkanı Sn. Şahap Sabri Tuzal yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olmayacağını açıklayarak, görev dönemini sonlandırdığını açıkladı. Bir veda yazısı yayınlayan Sn. Şahap Sabri Tuzal'a bizde mesleğe ve sektörümüze başkanlık dönemi boyunca sağladığı hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, ve bundan sonraki iş ve meslek yaşamında başarılar diliyoruz.



 

Değerli üyelerimiz ve meslektaşlarımız,


Optisyenlik ve Gözlükçülük mesleğine gönül ve emek vermiş dostlarla 2012 yılında sektörde yaşanan sıkıntıları, sorunları elele vererek aşmak ve birlik-beraberlik ruhuyla tek vücut olmak amacıyla yola koyulduk. Optik Koop adını taşıyan kooperatifimizin kuruluşundan çok kısa bir süre sonra siz kıymetli optisyen ve gözlükçülerin teveccühüyle başkanlık görevini üstlenerek hizmet yolunda ilerlemeye devam ettik.


Kooperatif başkanlığı görevini yürüttüğüm üç yıl boyunca meslektaşlarımızın talepleri doğrultusunda bütün üretici ve tedarikçi firmalarla görüşmeler yapılmış ve varılan anlaşmalar neticesinde optisyenler ve gözlükçüler arasında kooperatifin bir köprü vazifesi görmesi sağlanmıştır.

 

Her ne kadar hakkımızda olumsuz ön yargılar olsa da, meslektaşlarımıza hizmet vermekten vazgeçmedik.


Ortak hareket ve güç birliği göstergesi olarak OPTİK KOOP ,GÖZ KOOP ve AKDENİZ KOOP' ları kurularak, sektörümüzdeki tedarikçileri destekleyerek, ülke ekonomisine katkı sağlamak maksadıyla Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde faaliyetini sürdüren firmalarla antlaşmalar imzaladık.


Bütün bu faaliyetler esnasında düşünceleri, inançlari,fikirleri ve siyasi düşünceleri ne olursa olsun tüm meslektaşlar ile sektöre kısır çekişmelerden uzak durmayı, şahsi çıkarları hesaba katmadan meslektaşlarımıza özen ve titizlikle hizmet vermeyi görev bildik. Bununla birlikte kooperatifimiz faaliyetlerine yeni kanla, yeni canlarla destek verecek arkadaşlarımıza yol açmak amacıyla ve kendi özel işlerim dolayısıyla 7 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek Genel Kurulda Başkanlık görevini bırakmaya karar vermiş bulunmaktayım.


Bu vesileyle görevi devraldığım andan itibaren çalışmalarımıza destek veren bütün yol arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum. Diğer yandan seçimlerde görevi devredeceğim arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyor, ihtiyaç durumunda mesleğimize katkı sağlayacak bütün konu başlıklarında yeni yönetime destek sağlamaya hazır olduğumu da belirtmek istiyorum.

Birlikte her zaman dik durmaya devam edelim.

Daha güzel günleri yaşamanızı ve mutlu olmanızı temenni eder, hepinize saygılarımı sunarım.

 

Optik Koop Başkanı
Şahap Sabri Tuzal

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.