Solotica Lens Türkiye Tanıtım Toplantısı

Sınırlı sayıda davetlinin katılacağı toplantının maksimum süresi 90 dakika olarak belirlenmiştir

Solotica Lens Türkiye Tanıtım Toplantısı
13 Kasım 2020 Cuma 18:10

MİNİ ANKET
SOLÓTICA’nın İlk Tanıtım Toplantısı İçin
Gün ve Saat Tercihleri

Efsane renkleriyle dünya kontak lens pazarında önemli bir yere sahip olan Solótica bilindiği gibi bundan böyle Opak Lens’in Türkiye Distribütörlüğü kanalıyla yalnızca optisyenlik müesseseleri tarafından son kullanıcılara satılacaktır.

Opak Lens’in Optik Gazete’ye verdiği bilgilere göre Solótica ürünleri şu anda Türkiye gümrüğünde işleme alınmış durumdadır. Kasım ayının son haftasında Opak Lens tarafından dağıtımına başlanacaktır.

Solotica’nın geniş ürün yelpazesinin ilk tanıtımının Kasım ayı içinde Opak Lens tarafından yapılması planlanmaktadır. Bu ilk tanıtım toplantısı,  Covid-19 pandemi koşulları nedeniyle dijital ortamda “Zoom” uygulaması üzerinden online olarak düzenlenecektir.

Sınırlı sayıda davetlinin katılacağı toplantının maksimum süresi 90 dakika olarak belirlenmiştir. Opak Lens toplantının gün ve saatleri konusunda bir mini anket düzenlemiştir. Toplantı, bu anketin sonuçlarına göre en çok tercih edilen gün ve saatlerde organize edilecektir. Anketi dolduran optisyenlik müesseselerine toplantı katılımı için öncelik tanınacaktır. 

Gün ve saat tercihleri bu mini anket sonrasında değerlendirilerek belirlendikten sonra toplantının kesinleşen tarihi ve saati Opak Lens tarafından bildirilecektir.

Mini anketimize katılımınız, görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Dinçel - 3 yıl önce
Sabah 9:00 da olması uygun olur
Avatar
Sami KABUL - 3 yıl önce
Cumartesi Günü Saat 18.00 bize uygun...
İyi Çalışmalar
Avatar
Selamettin Erdem - 3 yıl önce
Cumartesi erken saatte olması (09.00 - 11.00 arası bir vakit ) uygun olur.