Opak Lens’ten Yeni Bir Ürün Safilens Fusion 1 Day Günlük Lens

Opak Lens’in Türkiye dağıtımını yaptığı Safilens ürün ailesinin sferik günlük ürünü Fusion 1 Day şimdi Türkiye’de…

Opak Lens’ten  Yeni Bir Ürün Safilens Fusion 1 Day Günlük Lens
14 Kasım 2020 Cumartesi 13:58

Opak Lens’ten Yeni Ürün Duyurusu:
Safilens Fusion 1 Day

Opak Lens’in Türkiye dağıtımını yaptığı Safilens ürün ailesinin sferik günlük ürünü Fusion 1 Day şimdi Türkiye’de…

İtalyan firması Safilens’in tüm kontak lens ürünleri bütün dünyada sağladığı üstün konfor ve özel tasarımlarıyla tanınıyor.

Presbiyopi konusunda kullanıcı memnuniyeti çok yüksek bir ürün olan ve ülkemizde de çok sevilerek kullanılan Safilens Fusion 1Day Presbyo ve Open 30 Presbyo, 2016 yılından bu yana Safilens’in Türkiye Distribütörü olan Opak Lens tarafından dağıtılmaktadır. Afocal tasarımıyla presbiyopi konusunda çok etkili uzak-yakın-orta görüş olanağı sağlayan Safilens Fusion 1Day Presbyo lenslerinden sonra Opak Lens şimdi de Safilens’in sferik günlük lensini pazara sunuyor.

  • Bütün kendi ithal ettiğimiz ELEGANCE ürünlerinde olduğu gibi Safilens Fusion 1Day internetten online olarak satışı olmayacaktır.
  • %60 su içeriğine sahip Safilens Fusion 1Day 30’lu kutularda satışa sunuluyor.
  • -12.00 ve +7.00 dioptri aralığına sahip Safilens’in UV koruyuculu günlük lensi Fusion 1Day, 14.10 çapında, 8.60 temel eğriye sahip olarak satışa sunuluyor.
  • Bütün kendi ithal ettiğimiz ürünlerde olduğu gibi %100 müşteri memnuniyeti bulunmaktadır.
  • Ürünün tavsiye edilen perakende satış fiyatı 300 TL olarak belirlenmiştir.

16 Kasım 2020 tarihinden itibaren optisyenlik müesseselerine satışı başlayacak olan Safilens Fusion 1Day, günlük kontak lens kullanmak isteyen kullanıcıların bir kez kullandıktan sonra bir daha vazgeçemeyeceği bir kullanım konforuna sahip. Hyaluronic Acid ve Safilens’in özel TSP® teknolojisi ile üretilen Fusion 1 Day kullanıcılara çok uzun süreli kullanım konforu sağlıyor. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lunet optik - 3 yıl önce
Hayırlı ve ugurlu olsun. Katologlarini bekliyoruz.Heyecanla satışına baslayacaz