Solotica Anketimize İlk Sonuçlar Gelmeye Başladı

Ankete katılarak tercih ettikleri gün ve saati belirten optik mağazalara toplantıya katılım için öncelik verilecektir.

Solotica Anketimize İlk Sonuçlar Gelmeye Başladı
16 Kasım 2020 Pazartesi 13:30

ANKETİMİZE İLK SONUÇLAR GELMEYE BAŞLADI

Opak Lens’in Türkiye Distribütörlüğü ile bundan böyle yalnızca optisyenlik müesseseleri tarafından son kullanıcılara satılacak olan Solótica kontak lenslerinin tanıtım toplantısı için düzenlediğimiz mini anketimize cevaplar gelmeye başladı.

Covid-19 pandemi koşulları nedeniyle dijital ortamda “Zoom” uygulaması üzerinden düzenlenecek olan tanıtım toplantısının hangi gün ve hangi saatte yapılmasının daha uygun olacağını belirlemek üzere düzenlediğimiz mini anketimize siz de katılarak tercihinizi yapabilirsiniz. Ankete katılarak tercih ettikleri gün ve saati belirten optik mağazalara toplantıya katılım için öncelik verilecektir.

Gün ve saat tercihleri bu mini anket sonrasında değerlendirilerek belirlendikten sonra toplantının kesinleşen tarihi ve saati Opak Lens tarafından bildirilecektir.

Mini anketimize aşağıdaki görsele tıklayarak katılabilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.