Sıra Dışı Göz Renkleriyle İnsanları Büyüleyen 6 Kişi

Gözler, insanın yüzünde en dikkat çekici organdır. Gözler rengiyle, şekliyle ve duyguların eşliğinde bakışlarla daha da ön plana çıkar. Bu yazıda dünya üzerinde, sıra dışı göz renkleriyle insanları büyüleyen 6 kişi var.

Sıra Dışı Göz Renkleriyle İnsanları Büyüleyen 6 Kişi
09 Ocak 2018 Salı 11:53

Sıra Dışı Göz Rengine Sahip 6 İnsan

1) Hindistanlı Azu
Hindistan’da yaşayan Azu, 10 yaşında bir çocuk. Azu’nun ilgi alanı küçük sihirbazlık gösterileri ancak Azu’nun çok fazla bir şey yapmasına gerek yok çünkü gözleri, insanları büyülemeye yetiyor.


 Hindistanlı Azu

2) Afrikalı Küçük Kız
Sudan’da yaşayan bu siyahi küçük kızın ismi bilinmiyor. Yeşil ve mavinin birleşiminden oluşan sıra dışı göz rengi, küçük kızın tatlılığıyla birleşince, ona mükemmel bir görünüm vermiş. Küçük kızın bu tatlılığına ve güzel gözlerine, insanın baktıkça bakası geliyor.



3) Yeşil ve Gri Gözlere Sahip Küçük Kız
Yeşil ve yer yer gri renkleri barındıran eşsiz bir göz rengine sahip olan bu küçük kızın, ismi de yaşadığı yer de bilinmiyor. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere, bilinen ve görünen tek bir gerçek var ki o da küçük kızın, benzersiz bir göz rengine sahip olduğu…



4) Afganlı Şerbet Gula
1985 yılında National Geographic dergisinin kapağındaki fotoğrafıyla ünlenen Afganlı Şerbet Gula; göz rengi, ürkek ve aynı zamanda delici bakışlarıyla insanı hipnotize eden gözlere ve bakışlara sahip.


Afganlı Şerbet Gula

5) Bal Rengi Gözlere Sahip Küçük Kız
Gözleri gibi kendi de bal gibi tatlı olan bu siyahi kız, çok ender görülen bir göz rengine sahip. Kahverengi ve bal renginin karışımından oluşan göz rengi, ten rengiyle de harika bir uyum yaratmış.



6)  Yeşil-Mavi Rengi Gözleriyle Ava Clarke
Albino olan küçük Ava Clarke, yeşil ve mavi tonlarındaki göz rengi, açık sarı saçları ve beyaz cildiyle oldukça masum ve sıra dışı bir güzelliğe sahip. Ava’nın farklı ve masum görüntüsü, ona modelliğin kapılarını da açmış.


Ava Clarke 

Bu kadar güzel ve farklı göz rengi gördükten sonra insan, “acaba benim de gözlerim mavi,  yeşil, ela, gri, kahverengi veya siyah olsaydı nasıl olurdu?” diye düşünmeden edemiyor.
Elbette bunun da bir çözümü var.  Renkli lensler sayesinde, siz de kendinizde merak ettiğiniz ya da arzu ettiğiniz göz rengini deneyebilir ve beğendiğiniz rengi kullanabilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.