SILMO Paris’te 30.000’den Fazla Ziyaretçi!

SILMO Paris’te 30.000’den Fazla Ziyaretçi!
28 Eylül 2015 Pazartesi 09:25

SİLMO PARİS 2015
İlgili Galeriye Git


Uluslararası Optik ve Gözlük Fuarı Silmo Paris 2015, Fransa’nın Paris kentinde, 25 Eylül 2015 Cuma günü kapılarını tüm sektörel ziyaretçilerine açtı.



SILMO Paris optik fuarı 1000’in üzerinde katılımcı ile yaklaşık 1400 markaya ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz yıl 33.301 kişi tarafından ziyaret edilen ve başarıyla gerçekleştirilen; sektörün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Silmo Paris’e bu sene de yoğun bir ilgi var. 2014’te fuarı %44’ü Fransız, %56’sı ise uluslararası olmak üzere 128 farklı ülkeden gelen toplam 33.301 kişi ziyaret etmişti.

Bugün saat 18:30 itibari ile son bulacak olan fuara, geçtiğimiz yıla nazaran bu sene için daha fazla ziyaretçi gelmesi bekleniyor.



Türkiye’den fuara katılımın yüksek olma sebeplerinden birisi de, Kurban Bayramı tatiline denk gelmesi oldu. Bu sayede, çok sayıda meslektaşımız da, yeni çıkan modelleri yakından görmek ve yeni teknolojilerle tanışmak için Paris’in yolunu tuttu.

Optik sektörü ile ilgili gelişmelere dair bilgi paylaşımlarının yapıldığı, birçok ülkeden bir araya gelen firmaların ürünlerini tanıtma fırsatlarını bulduğu Fuar, mevcut ilişkilerin geliştirilmesinin yanı sıra yeni bağlantılar kurmak adına da büyük önem taşıyor.

Optik firmalarının kendi aralarında temas kurduğu  optik fuarlarında, sektörle iş yapan ya da yapmak isteyen profesyonel ziyaretçiler sayesinde, katılımcı firmalar ürün ve hizmetlerinin doğrudan tanıtımını yapma imkanına da sahip oluyor.

Türkiye ve Dünya optik sektörünün çekim ve buluşma noktası haline geleceğine inandığımız, Silmo İstanbul 2015 Fuarı ise ülkemizde 10-13 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy 9-10-12-14 numaralı salonlarda gerçekleştirilecek olup, yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

Silmo Paris fuarında Silmo İstanbul 2015 fuarı tanıtım görselleri bir çok yerde sergilenerek katılımcılara duyuruldu.



Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda buluşmak dileğiyle…






İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.