SILMO Paris 2021 Optik Fuarı Bugün Başlıyor

24-27 Eylül tarihlerinde Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions'ta düzenleniyor

SILMO Paris 2021 Optik Fuarı Bugün Başlıyor
24 Eylül 2021 Cuma 12:13

SILMO Paris 2021 Optik Fuarı bugün başlıyor.

COVID-19 salgını nedeni ile 2020 yılında yapılamayan fuar 24-27 Eylül tarihlerinde Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions'ta bugün başlıyor.

Her yıl yaklaşık 1.500 markayı ağırlayan SILMO fuarı, gözlük sektöründeki yeni tasarımlar, koleksiyonlar ve teknolojiler için en iyi başlangıç ​​noktalarından biri olarak değerlendiriliyor. SILMO Paris katılımcılar için doğru hedef grupları ve sektör liderleri ile alışveriş deneyimi sağlamak, yeni bağlantılar kurmak aynı zamanda marka görünürlülüğü yaratma için mükemmel fırsatlar sunuyor.

Benzersiz etkinlikler düzenlenen SILMO Paris 2021 optik fuarında, katılımcılar optik sektöründeki en son yenilikleri görme ve Trendler Forumuna ve optik alanındaki en son bilimsel gelişmelere odaklanan SILMO Academy ye de katılma imkanı bulacaklar.

Geçtiğimiz yıl COVID-19 salgını nedeni ile yapılamayan SILMO Paris 2021 fuarına bu yıl her zamanki katılımın üzerinde ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Opak Lens ekibimiz sizler için fuarı yerinde görüntüleyecek ve buradan sizinle paylaşıyor olacağız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.