Ankara Odası Bütçesi İbra Edilmedi

1 Ay içinde tekrar seçim yapılması gerekiyor

Ankara Odası Bütçesi İbra Edilmedi
27 Eylül 2021 Pazartesi 09:56

Ankara Optisyen-Gözlükçüler Odası Mali Genel Kurulu Yapıldı

Yönetim Mali Bütçesi Kabul Edilmedi.

II.Bölge Ankara Optisyen - Gözlükçüler Odası 2021 Yılı Mali Genel Kurulu 26 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi.

Genel kurulda Ankara Odası, geçmiş dönem yapılan bütçe harcamaları ve gelecek dönem bütçesini toplantıya katılan üyelerin oylarına sundu. Katılım sağlayan üyelerin oy çokluğu ile yönetimin bütçesi reddildi ve ibra edilmedi.

Bütçenin ibra edilmemesi sonucunda Oda Yönetim Kurulunu belirlemek için en geç 1 ay içerisinde tekrar seçim yapılması gerekiyor.

TÜRK OPTİSYEN-GÖZLÜKÇÜLER BİRLİĞİ YÖNETMELİĞİ’NE GÖRE:

Yönetim Kurulunun düşmesi

MADDE 23 – (1) Oda Yönetim Kurulunun ibra edilmeyerek düşmesi veya ibra edildikten sonra çekilmesi hâlinde, yeni Yönetim Kurulunun seçilmesine kadar Yönetim Kurulunun yapması gereken iş ve işlemler ile görev ve yetkilerin gerekleri, Genel Kurul Başkanlık Divanınca yerine getirilir ve Genel Kurul en geç bir ay içerisinde seçim yapılmak üzere olağanüstü toplantıya dâvet edilir.

İbra edilmeyen Yönetim Kurulu düşmüş sayılarak yeni bir yönetim kurulu seçilecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.