Silmo İstanbul Optik Fuarı'nda Bir Sergi

Değerli meslektaşım hocam ve arkadaşım Turgut Çakar’ın Silmoİstanbul Optik Fuar’ında olağanüstü gayreti, emeği ve çabası ile organize ettiği “Geçmişten Günümüze Gözlük” isimli sergiyi ziyaret ettim.

Silmo İstanbul Optik Fuarı'nda Bir Sergi
15 Aralık 2017 Cuma 14:10

Silmoİstanbul 2017 Geçmişten Günümüze Gözlükçülük Sergisi
İlgili Galeriye Git

Türkiye’de ilk optisyenlik programı 1992 de Sivas’ta açıldı. Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik programında 8 sene hocalık yaptım. Sayın Çakar Hocamız’ın da bizleri onurlandırarak; öğrencilerle birlikte çekilmiş bir resmimize sergide yer vermesi, benim için anlamlı ve değerli bir sürpriz oldu. “Geçmişten Günümüze Gözlük” sergisinin bir parçası olmaktan, son derece mutlu oldum.

Geçmişine Sahip Çıkmayanlar Geleceğini Kuramazlar

Ülkeler, mitolojilerine bile sahip çıkıyorlar. Müzeler ve tarihi sergiler, geçmişin yaşatılmasıdır. Geçmişe sahip çıkmaktır. Geçmişin, geleceğe taşınmasıdır.

Geçmişini bilmeyen ve geçmişini yaşatmayan, geleceğini kuramaz. Geçmişle geleceğimiz arasında köprü kuran; çok kıymetli müze çalışmasını başlatan, sahiplenen ve yaşatan değerli hocamız Sayın Turgut Çakar’ı gönülden kutluyorum. Hocam, her türlü övgüyü fazlası ile hak ediyor.

Taylan KÜÇÜKER

Eczacı-Gözlükçü


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.