Silmo İstanbul Optik Fuarı Bugün Başladı

Fuara ilk günden yoğun bir ziyaretçi akını başladı

Silmo İstanbul Optik Fuarı Bugün Başladı
21 Kasım 2019 Perşembe 16:51

2013 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Silmo İstanbul Optik ürünler fuarı bu yıl 21 Kasım tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. 24 Kasım 2019 Pazar gününe kadar açık olacak fuarda 130’u aşkın firma ve 600’den fazla marka stand açarak ziyaretçilerine ürünlerini sunmaya başladı.

Fuar ilk günden önemli ziyaretçilerini de ağırlamaya başladı, merkez valisi Hüseyin Avni Coş, Gözlük Sanayicileri Derneği başkanı Mehmet Dibi ile birlikte fuarı ve Opak Lens Standını ziyaret ederek Opak Lens yönetim kurulu başkanı H. Erol Harbi ile optik sektörü hakkında sohbet etti

Optisyenlere, gözlük camı imalatçılarına, gözlük fabrikası sahiplerine, lens üreticilerine, gözlük çerçevesi ve yan parça imalatçılarına, optik makine ithalatçı ve satıcılarına, perakende ve toptan optik malzeme tedarikçilerine, distribütörlük almak isteyen firmalara, dizaynırlara, sektör kurumlarına, göz doktorlarına, gözlük aksesuarları üreticileri ile göz ve gözlük ile ilgili tüm kuruluşlara hitap eden Silmo İstanbul Optik Fuarına bu sene de yurt içi ve yurt dışından yoğun ziyaretçi akını bekleniyor.

Silmo İstanbul Optik Fuarı 2018 yılında eklenen 11.salon ile daha da büyüyerek 17.000 metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Fuarın büyümesi ile daha çok firmanın stand açmasına olanak sağlanmakta bu sayede katılımcılar da gözlük sektörüne dair birbirinden farklı işler yapan firmalar hakkında bilgi sahibi olabiliyor. Silmo İstanbul Optik Fuarı bünyesinde güneş gözlükleri, spor, koruyucu gözlükler, gözlük kılıfları, optik camlar, kontakt lensler ve aksesuarları, optimetrik ve oftalmolojik ürünler, ölçüm tanı ve tedavi cihazları, atölye ve laboratuvar için aletler, optik endüstri makinaları bulunuyor.

Fuara 500 m2 stand alanı ile katılan Opak Lens bu senede bir birinden cazip kampanyalar ile müşterilerini 70 kişilik ekip ile karşılamaya hazırlanıyor. Optik Cam alanında dünya markası RODENSTOCK ile anlaşma yapan Opak Lens ürün gamına kattığı onlarca yeni optik cam ürünü ile kontak lens ve optik cam konusunda optisyenlik müesseselerinin ihtiyacı olan tüm ürünleri eksiksiz ve en hızlı bir şekilde ulaştırıyor.

Ayrıca fuar boyunca her gün düzenlediği bilgi yarışması ile ziyaretçilerine Premium özel üretim optik cam hediye edecek olan Opak Lens tüm optik sektörünü standlarını ziyaret etmeye davet ediyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.