Silmo İstanbul 2023 Optik Fuarı Bugün Başlıyor

26 Kasım 2023 Pazar günü akşamına kadar açık olacak fuarda 130’u aşkın firma ve 600’den fazla marka stand açarak ziyaretçilerine ürünlerini sunmaya başladı.

Silmo İstanbul 2023 Optik Fuarı Bugün Başlıyor
23 Kasım 2023 Perşembe 09:00

2013 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Silmo İstanbul Optik ürünler fuarı bugün ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 26 Kasım 2023 Pazar günü akşamına kadar açık olacak fuarda 130’u aşkın firma ve 600’den fazla marka stand açarak ziyaretçilerine ürünlerini sunmaya başladı.

Her yıl olduğu gibi 2023 yılında da Silmo İstanbul fuarında gözlük çerçeveleri, güneş gözlükleri, spor gözlükleri, koruyucu gözlükler, gözlük kılıfları, saatler, optik camlar, kontakt lensler, kontak lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, optimetrik, oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, optimetrik, oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar için aletler, gözlük yedek parçaları, optik endüstri makineleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Optisyenler, cam imalatçıları, çerçeve imalatçıları, yedek parça ihracatçıları ve satıcıları, makina ithalatçıları ve satıcıları, perakende mağazalar ve mağaza zincirleri, malzeme firmaları, distribütörlük almak isteyen firmalar, designerlar, sektör kurumları, göz doktorları, göz ve gözlük kurum ve kuruluşları, gözlük aksesuar üreticilerinin Silmo İstanbul fuarını ziyaret etmesi bekleniyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.