Silmo İstanbul 2019 Yoğun İlgi Gördü

Fuara yurt içinden ve yurt dışından binlerce ziyaretçi akın etti

Silmo İstanbul 2019 Yoğun İlgi Gördü
25 Kasım 2019 Pazartesi 10:02

Silmo İstanbul 2019 Yoğun İlgi Gördü
İlgili Galeriye Git

Bu yıl yedincisi düzenlenen Silmo İstanbul Optik ürünler fuarı 21-24 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde 130’u aşkın firma ve 600’den fazla marka ile ziyaretçilerine tam bir görsel şölen sundu. Fuarı yurt içinden ve yurt dışından binlerce ziyaretçi ve sektör mensubu ziyaret ederek 2020 yılı için tasarlanan yeni ürünleri ve son teknoloji ürünü makineleri görme imkanı buldu.

2018 yılında eklenen 11.salon ile daha da büyüyerek 17.000 metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren Silmo İstanbul Optik Fuarı güneş gözlükleri, spor, koruyucu gözlükler, gözlük kılıfları, optik camlar, kontak lensler ve aksesuarları, optimetrik ve oftalmolojik ürünler, ölçüm tanı ve tedavi cihazları, atölye ve laboratuvar için aletler, optik endüstri makinalarının sergilendiği standları ile sektör mensupları yanında üniversitelerin optisyenlik bölümü öğrencileri tarafından da yoğun ilgi gördü

Fuara 500 m2 stand alanı ile katılan Opak Lens bu senede bir birinden cazip kampanyalar ile müşterilerini 70 kişilik ekip ile misafir etti. Optik Cam alanında dünya markası RODENSTOCK ile anlaşma yapan Opak Lens ürün gamına kattığı onlarca yeni optik cam ürünü ile kontak lens ve optik cam konusunda optisyenlik müesseselerinin ihtiyacı olan tüm ürünleri 2020 yılında da eksiksiz ve en hızlı bir şekilde ulaştırmaya devam edecek.

Opak Lens fuar boyunca her gün düzenlediği bilgi yarışmasında dereceye giren ilk üç katılımcıya EYEART Premium özel üretim optik cam hediye etti.

Fuardan objektifimize takılan görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.