Şangay Uluslararası Optik Fuarı 2023 Başladı

21. Çin (Şangay) Uluslararası Optik Fuarı 1-4 Nisan 2023 Tarihlerinde Shanghai World Expo Sergi ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerini ağırlayacak

Şangay Uluslararası Optik Fuarı 2023 Başladı
01 Nisan 2023 Cumartesi 12:46

Şangay Uluslararası Optik Fuarı 2023
İlgili Galeriye Git

21. Çin (Şangay) Uluslararası Optik Fuarı 1-4 Nisan 2023 Tarihlerinde Shanghai World Expo Sergi ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Çin (Şanghay) Uluslararası Optik Fuarı, optik endüstrisinin Asya'daki en büyük yıllık ticaret fuarıdır ve bu fuarda gözlük çerçeveleri, güneş gözlükleri, gözlük camları ve kontak lensler, görsel test ekipmanları, makineler ve ham maddeleri sergileniyor olacak.

4 gün sürecek fuar boyunca Çin ve küresel optik ürünler gözlük çerçeveleri ve lenslerden optometri ve oftalmoloji aletlerine, optik mağaza donanımlarından ve optik yazılımlardan oluşan geniş yelpazeli standlar, yeni ürün lansmanları ve seminerlerle birlikte küresel alıcılar ve ziyaretçiler için sergilenecek.

Sizler için Uzakdoğu temsilcimiz Nedim Kızılırmak tarafından çekilen fuardan görüntüleri paylaşıyoruz.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.