Sağlık Bakanlığı Uyardı "İnternetten Kontak Lens Almayın"

Kontak Lensin doğru yerden alınması için hazırlanan kamu spotu yayınlanmaya başladı.

Sağlık Bakanlığı Uyardı "İnternetten Kontak Lens Almayın"
05 Mayıs 2016 Perşembe 13:05

Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu tarafından senaryosu ve çekimleri yaptırılan, kontak lensin doğru yerlerden alınması ve doğru kullanımı konusunda bilinçlendirme amacı ile gerçekleştirilen kamu spotu ulusal kanallarda yayınlanmaya başladı.

Opak Lens A.Ş. sponsorluğunda hazırlanan kamu spotu belirli aralıklarla tüm kanallarda yayınlanarak kontak lensin göz sağlığını tehlikeye atmadan doğru yerlerden alınarak kullanılması konusunda halkımızı bilinçlendirmek amaçlanıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından konfederasyona gönderilen senaryo onay yazısı ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkanlığı tarafından tüm televizyon kanallarına gönderilen bilgi yazısını aşağıda okuyabilir ve kamu spotunu izleyebilirsiniz.









İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.