Robin Williams evinde ölü bulundu!

Dünya’nın en ünlü aktörlerinden Robin Williams, California’daki cansız bulundu. Ünlü aktörün ölümüyle ilgili soru işareti devam ediyor.

Robin Williams evinde ölü bulundu!
12 Ağustos 2014 Salı 06:45

 

Ölü Ozanlar Derneği, Can Dostum, Günaydın Vietnam ve daha birçok filmiyle dünyada ve Türkiye’de geniş hayran kitlesine sahip olan Robin Williams’ın ölümüyle ilgili ilk tespitlere göre havasızlıktan öldüğü bilgisi alındı. Başkan Obama da ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesiyle ilgili yazılı bir açıklama yaparak üzüntüsünü dile getirdi.

 

Öğle saatlerinde ihbar üzerine ünlü oyuncunun evine gelen polisler, 63 yaşındaki Robin Williams’ı cansız halde buldu. Ünlü oyuncunun kendini asarak hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

 

Alkol ve uyuşturucu tedavisi görüyordu
Geçtiğimiz aylarda alkol ve uyuşturucu tedavisi nedeniyle rehabilitasyon merkezine giren ünlü oyuncu yeniden kendisine gelmek istiyordu. Aktörün menajeri, ünlü oyuncunun derin bir depresyonda olduğunu açıkladı. Eşi Susan Schneider yaptığı açıklamada, “Kocamı ve en iyi arkadaşımı kaybettim. Büyük acımız nedeniyle mahremiyetimize saygı gösterilmesini rica ediyoruz.” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.