Optisyenlerin Kamuda İstihdamı Etkinliği

Adyü Optisyenlik Bölümü Öğrencilerinden Kamuda İstihdam Etkinliği: "Sesime Ses Ver"

Optisyenlerin Kamuda İstihdamı Etkinliği
11 Mart 2019 Pazartesi 09:13

Sesime ses ver! Sen de katıl!

Adıyaman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü öğrencileri Optistenlik mezunlarının atama sorunlarına dikkat çekmek amacıyla kampüste sokakta ve işyerlerinde kıyafet rengine uygun camsız gözlük takma modası başlattılar. Etkinliğin amacı optisyenlik bölümlerinin sesini duyurarak kalifiye eleman olarak hastane ve göz doktorlarının yanında ayrıca Sgk bünyesinde çalışma taleblerine dikkat çekmek.

Etkinliği “Adyü Optisyenlik” isimli facebook sayfalarından duyuran optisyenlik bölümü öğrencileri şu açıklamalarda bulundular:

“Gözlük takmak için gözlerin bozuk olması gerekmiyor. Günlük kıyafetimize, saç rengimize uygun iç yansıması nedeniyle takıldığında cam olmadığını belli etmeyen şeffaf renkli kemik çerçeveler kullanıyoruz ve çevremizde de yaygınlaştırarak eğlenceli bir ortam aktivitesi oluşturuyoruz. Optisyenlik mezunlarının göz doktorlarının yanında ya da sosyal güvenlik kurumu bünyesinde çalıştırılması hususunda yasal çalışma başlatılması ile ilgili yetkililerden destek bekliyoruz. Bu kapsamda etkinliğimize destek olmak isteyen herkese platformumuz açıktır, kampanyamızın başarılı olması amacıyla devlet ve vakıf üniversitelerin Optisyenlik bölümlerinin de kampanyamıza desteklerini bekliyoruz. Sesiniz Sesimiz Olsun, sesimiz her yerden duyulsun
SESİME SES VER..."


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem - 5 yıl önce
Sektörün geleceği için çok önemli şimdiden tebrikler