Optik Gazete’den Sektörümüze Açık Çağrı

Sektörümüzün değerli firmalarına duyuru

Optik Gazete’den Sektörümüze Açık Çağrı
13 Kasım 2014 Perşembe 09:03

Optik Gazete'den Sektörümüze Açık Çağrı


Optisyenlik Programı Öğrencilerinin Silmo Istanbul'u Ziyaret Edebilmeleri için Destek Çağrısı


Optik Gazete olarak sektörümüzün işveren ve çalışanlarıyla olduğu kadar, optisyenlik programı olan üniversitelerin öğretim görevlileri ve öğrencileriyle de yakın ilişkiler içindeyiz. Bu kapsamda Silmo İstanbul Fuarı yaklaştıkça öğrencilerden Optik Gazete'ye e-postalar yoluyla fuarla ilgili birçok soru ve destek talebi geliyor.


Sektörümüzün geleceği olan optisyenlik programı öğrencilerinin, sektörümüzdeki güncel gelişmeleri takip edip, sektörel çevre edinebilmeleri konusunda etkin olabilecekleri Silmo Istanbul'a katılmaları fikrini biz de Optik Gazete destekliyoruz. Bu anlamda daha fazla sayıda öğrencimizin bu olanağı elde edebilmesi için gazetemize gelen talepleri, bir açık çağrı haline dönüştürüp sektörümüzün firmalarına yönlendirmek istedik. Bu girişimin; sektörümüzün cam, çerçeve, güneş gözlüğü ve kontak lens alanında çalışan üretici, dağıtıcı ve toptancı firmalarına da gelecek kadrolarında yer alabilecek olan optisyenlik programı öğrencilerini şimdiden tanımak için güzel bir fırsat yaratacağını düşünüyoruz.


Optik sektörünün firmalarına açık bir çağrıda bulunuyoruz. İstanbul dışında bulunan optisyenlik programı öğrencilerimizin İstanbul'a geliş-gidiş masraflarını karşılamak suretiyle fuara katılımlarını sağlayabiliriz. Bir sosyal sorumluluk yaklaşımı ile gerçekleştirilecek bu programda Optik Gazete olarak ilk adımı atarak bize başvuran öğrencilerden ilki ile geliş –gidiş organizasyonu görüşmemizi başlattık.


Sektörümüzde söz sahibi birçok firmanın katılımı ile daha fazla öğrencimizin kazanacağı bu imkan, geleceğin optisyenlerinin ufkunu açacak güzel bir sektörel gelişme noktası olacaktır inancındayız. Optik Gazete olarak bu konuda destek sağlamak isteyen firmaları bu sayfalardan duyurma görevini üstleniyoruz. Dileyen firmaları bu konuda talepte bulunan üniversite ve öğrencilerle buluşturma ve tanıştırma konusunda da Optik Gazete olarak memnuniyetle destek vermeye hazırız.

 

Silmo Istanbul'u bu destek kapsamında gezen öğrencilerin fuara ve bu desteğe ilişkin görüşleri de kendi kalemlerinden yazıları ile, firma isimleri verilerek gazetemizin sayfalarında ve facebook sayfamızda yayınlanacaktır.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.