Optik Gazete 1 Haziran Özel Sayısı Gönderime Başlandı

1 Haziran'a özel bir sayı ile siz değerli okurlarımızın karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz.

Optik Gazete 1 Haziran Özel Sayısı Gönderime Başlandı
30 Mayıs 2019 Perşembe 12:06

Optik Gazete olarak yaklaşan 1 Haziran Optisyenler ve Gözlükçüler Günü için bastırdığımız özel bir sayı ile siz değerli okurlarımızın ve takipçilerimizin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz.

Kurulduğumuz 2013 yılının Nisan ayından bu yana sektörümüzü ilgilendiren en önemli haberler ve gelişmeleri sizler için takip ediyor ve sıcağı sıcağına ilk elden sizlere sunmanın gayretini gösteriyoruz. Aynı zamanda halkımızın göz sağlığı ve görmeye yardımcı tıbbi cihazlar konusunda bilgi ve farkındalığı artırmak adına yerel ve ulusal basını takip ediyor ve bu konulardaki haberleri kaynak göstererek yayınlıyoruz. Ve yine bu konularda yetkili ve uzman kişilerle yaptığımız röportajlar, bilgi verici videolar ile siz değerli okurlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz.

Optik Gazete olarak sadece haber yapmakla kalmadık, aynı zamanda kurulduğumuz 2013 yılından bu yana düzenlediğimiz, 2014 – Kontak Lenslerimi Seviyorum Video Yarışması 2015 – Kontak Lenslerim ve Gözlüklerim Benim Vazgeçilmezlerim 2016 – Mercekten Yansıyanlar Video Yarışması 2017 – Gözde Hatıralar Anı Yazma Yarışması 2018 – En Güzel Vitrin Fotoğraf Yarışması ile hem sektör içinden hem de sektör dışından birçok kişinin göz ve görme sağlığı konusunda çeşitli fikirler üretmesine aracı olduk, halkımızın ve ilgililerin dikkatini bu konulara çekmeyi başardık. Bu yarışmalarda sponsorlarımızın desteği ile hiçbir maddi çıkar amacı gütmeden yüz binlerce lira tutarında hediyeleri kazanan yarışmacılarımıza vererek sektörde yayıncılık konusunda daha önce yapılmamış işlere imza attık, düzenlediğimiz ödül dağıtım törenleri ile bu konuların gündeme gelmesini sağladık.

Göz ve görme sağlığı konusunda bilgilendirici, eğitici görseller ve videolar hazırlayıp bunları on binlerce takipçisi olan sosyal medya hesaplarımızda paylaşarak bu konularda farkındalık ve bilinç düzeyini artırmak için çalışmalar yapmaktayız.

Siz değerli okurlarımızın kıymetli destekleri ile neredeyse kurulduğumuz yıldan itibaren, tüm sektörde yayın yapan haber portalları arasında uluslararası web rating değerlendirme kuruluşu Alexa'da en üst sıradaki yerimizi koruyor, yine Google Analytics ile yapılan ölçümlerde haber okunma sayıları ve günlük siteye giriş sayıları olarak bu konudaki liderliğimizi sürdürüyoruz. Optik Gazete’de yayınlanan haberlerin ve makalelerin üzerinde görülen okunma sayılarına hiçbir şekilde el ile müdahale edilmemekte ve rakamlar asla çoğaltılarak okuyucuyu yanıltma yoluna gidilmemektedir, okunma sayıları kesinlikle gerçeği yansıtmaktadır. Bu rakamlar sayesinde biz de sektörün nabzını tutarak hangi konulara daha çok ilgi gösterildiği ve okunduğu konusunda istatistikler ile yayın politikamızı belirlemekteyiz.

Kurulduğumuz 2013 Yılından bu yana ilk defa gerçekleştirdiğimiz 1 Haziran Optisyenler ve Gözlükçüler Günü özel sayımızın siz değerli okurlarımıza gönderimine 29 Mayıs tarihi itibari ile başlanmıştır. Sınırlı sayfa sayısı nedeni ile sadece çok kısıtlı ve sektör için önemli haberlerden oluşan baskımızı beğenmenizi umarak bu ve gelecek yıllardaki 1 Haziran'ların sektörümüz için çok güzel gelişmelerin habercisi olmasını diliyor ve tüm meslektaşlarımızın 1 Haziran Optisyenler ve Gözlükçüler gününü ve hemen arkasından gelen Ramazan Bayramını en içten dileklerimiz ile kutluyoruz.

Saygılarımızla,


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.