Opak Lens’ten Avantajlı Fiyatlarla Acuvue Advance Kontak Lens Kampanyası

Opak Lens, yerli ve milli optisyenlik müesseselerini desteklemek amaçlı geliştirdiği kısa dönemli bir kampanya ile Johnson& Johnson Acuvue Advance kontak lens stoklarını yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine açtı.

Opak Lens’ten Avantajlı Fiyatlarla Acuvue Advance Kontak Lens Kampanyası
30 Ağustos 2018 Perşembe 14:58

Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine ciddi bir fiyat avantajı sağlayacak olan bu kontak lens kampanyası, 30 Ağustos-6 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerli olacak.

Ülkemiz ekonomisini olumsuz etkileyen Amerikan Dolarındaki artışa karşı optik sektörünü güçlendirmek ve butik optik mağazaların bu zor zamanlardan daha kolay geçmesine destek olmak üzere planlanan bu kampanya sayesinde yerel bağımsız optisyenlik müesseseleri ekonomik durgunluğa karşı durabilecekler.

Stoklarla sınırlı olan ve optisyenlik müesseselerinin minimum 10- maksimum 100 kutudan fazla alım yapamayacağı Acuvue Advance kontak lens kampanyası hakkında detaylı bilgi Opak Lens şubelerinden ve satış temsilcilerinden alınabilir.

Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en geniş optik ürünler deposu olan Opak Lens bağımsız, yerli ve milli optik müesseselerinin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.