Opak Lens’in 49. Deposu Kahramanmaraş’ta Açıldı.

Kahramanmaraş ile Opak Lens’in aktif depo sayısı 49’a ulaştı.

Opak Lens’in 49. Deposu Kahramanmaraş’ta Açıldı.
04 Ekim 2021 Pazartesi 14:52

Opak Lens’in 49. deposu Kahramanmaraş’ta açıldı.

Opak Lens’in Türkiye’de doğrudan depo bulundurmak suretiyle hizmet verdiği 36. şehir Kahramanmaraş oldu. Kahramanmaraş ile Opak Lens’in aktif depo sayısı 49’a ulaştı.

Kahramanmaraş, eski ve halk arasında ki adıyla Maraş, Türkiye'nin Akdeniz bölgesinde bulunan bir ili ve en kalabalık 18. kenti. Kurtuluş Savaşı'nda işgale karşı gösterdiği direnişi nedeniyle TBMM tarafından 5 Nisan 1925'te şehre İstiklal Madalyası verilmiştir.

Opak Lens 2021 yılı Aralık ayına kadar birkaç ilimizde daha yeni depo açılışları yapmayı planlıyor. Van ilimizde 50. şube olarak çok yakında faaliyete geçecektir.

Biz de Optik Gazete olarak, Opak Lens’i kutluyor, optik sektörünün yerel kanatta büyümesine sağladıkları katkı ve yatırımlar için teşekkür ediyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.