Opak Lens’in 48. Deposu Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da Açıldı

Urfa ya da Kurtuluş Savaşı sırasında işgale karşı gösterdikleri kahramanlık sonucunda kazandığı sıfatıyla Şanlıurfa, Opak Lens’in Türkiye’de doğrudan depo bulundurmak suretiyle hizmet verdiği 34. şehir oldu.

Opak Lens’in 48. Deposu Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da Açıldı
13 Nisan 2021 Salı 15:54

Opak Lens’in 48. Deposu
Peygamberler Şehri
Şanlıurfa’da Açıldı

Opak Lens 48. deposunu Peygamberler Şehri Urfa’da açtı. Urfa ya da Kurtuluş Savaşı sırasında işgale karşı gösterdikleri kahramanlık sonucunda kazandığı sıfatıyla Şanlıurfa, Opak Lens’in Türkiye’de doğrudan depo bulundurmak suretiyle hizmet verdiği 34. şehir oldu.

Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine optik cam, kontak lens ve lens bakım ürünleri dağıtımı yapan Opak Lens, 34. il olarak Şanlıurfa’daki 48. deposunu açarak hızlı ürün teslimatı konusundaki kendi rekorunu yenilemiş oldu.

Opak Lens’in Şanlıurfa deposu merkezdeki 40 optiğe aynı gün içinde hizmet verirken, çevre ilçelerdeki 17 optisyenlik müessesesine ertesi gün ürün teslimatı yapacak. Opak Lens’in Şanlıurfa deposu da diğer depolardaki gibi geniş stok çeşitliliği ile çevresinde bulunan yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine ciddi bir ivme kazandıracak.

Opak Lens açtığı bu yeni deposuyla; Türkiye genelinde 15 dakikada, 2 saatte ve aynı gün içinde hizmet verdiği optik mağaza sayısını arttırarak, yerel optisyenlik müesseselerinin yabancı zincir mağazalara ve internet sitelerine karşı avantaj kazanması konusundaki desteğini genişletiyor.

Opak Lens 2021 yılı içinde 9 yeni ilde daha depo açılışı yapmayı planlıyor.

Biz de Optik Gazete olarak, en önemli misyonu yerel bağımsız optisyenlik müesseselerini yabancı sermayeye karşı güçlü kılabilecek en kaliteli ürünü, en uygun fiyatla, en hızlı şekilde ulaştırmak olan Opak Lens’i kutluyoruz. Optik sektörünün yerel kanatta büyümesine sağladıkları katkı ve yatırımlar için teşekkür ediyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.