Opak Lens Zoom Semineri İçin Son Katılım 12 Şubat Saat 10:00'da

Seminere katılacakların Zoom kullanıcı ismi olarak mutlaka Optik isimlerini kullanmaları gerekiyor

Opak Lens Zoom Semineri İçin Son Katılım 12 Şubat Saat 10:00'da
11 Şubat 2022 Cuma 17:08

Opak Lens tarafından Ankara’da faaliyet gösteren optisyenlik müesseseleri için düzenlenecek olan Zoom seminerine son katılımlar 12 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’a kadar kabul edilecektir.

Seminere katılacakların Zoom kullanıcı ismi olarak mutlaka Optik isimlerini kullanmaları gerekiyor.

Tanıtım seminerinde Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü Hülya Şenyüz Elegance marka silikon hidrojel lensler ve Safilens marka afocal (presbiyopi) lensleri hakkkında ve Opak Lens Cam Eğitim Müdürü Zafer Şibik ise Opak Lens'in yeni üst grup özel üretim Oftalmik Cam markası olan Zenith ile ilgili bilgiler verecek.

Seminer programı şu şekilde uygulanacak:

11:00 - 11:30 Hülya Şenyüz - Kontak Lens bilgilendirme

11:30 - 12:00 Zafer Şibik - Zenith Oftalmik Cam bilgilendirme

Zoom uygulaması üzerinden yapılacak seminerin katılım linki ve şifresi anket formumuzu dolduran optisyenlik müesseselerinin iletişim bilgilerine bugün içinde mail ve whatsapp üzerinden gönderilmeye başlandı. Optisyenlik müesseseleri seminere bu bilgiler ile katılım sağlayacaklardır.

Kontak lens tanıtım seminerleri diğer illerden gelecek taleplere göre devam edecektir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.