Opak Lens "Yeni Normal" Kapsamında Çalışma Saatlerini Düzenledi

"Yeni Normal" çalışma düzeni 01 Haziran 2020 tarihinde başlayacak

Opak Lens "Yeni Normal" Kapsamında Çalışma Saatlerini Düzenledi
28 Mayıs 2020 Perşembe 14:08

Opak Lens,
COVID-19 Virüs Yayılımına Önlem Almak Amacı ile Kısalttığı Çalışma Saatlerini
Yeni Normal” Kapsamında Düzenledi.

Opak Lens, COVID-19 virüs yayılımına önlem almak amacıyla 20 Mart 2020 tarihinde başlattığı kısa çalışma düzenini 01 Haziran 2020 tarihinde sona erdirerek çalışma saatlerini 08:30 – 18:30 olarak yeniden düzenleyerek standart haline getirdi.

Yeni normal kapsamında tüm Opak Lens çalışanları Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığımız tarafından duyurulan kişisel hijyen ve sosyal mesafelendirme kurallarına azami derecede özen göstererek çalışmaya, üretmeye, hizmet sunmaya devam edecektir.

Opak Lens’in başta İstanbul Kavacık adresindeki merkezi olmak üzere, 33 ildeki 47 şubesinde çalışan personelinin her gün mesai başlangıcında ateşleri ölçülmekte ve her çalışanın mutlaka maske takması ve çalışma alanlarında sosyal mesafe kuralına uygun olarak görevlerini yerine getirmesi sağlanmaktadır.

Yeni normal kapsamında Opak Lens, yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine hizmetlerini Covid-19 dönemi öncesindeki şekilde tam kapsamlı olarak vermeye devam edecektir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.