Opak Lens'ten Hastanelere Buğu Önleyici Gözlük Bezi Bağışı

Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına bir destekte Opak Lens’ten geldi.

Opak Lens'ten Hastanelere Buğu Önleyici Gözlük Bezi Bağışı
28 Mayıs 2020 Perşembe 15:13

Covid-19 salgını başlangıcından buyana en büyük riski üstlenerek olağanüstü bir özveri ile mücadele eden doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına bir destekte Opak Lens’ten geldi.

Salgın süresince hayatımızın bir parçası haline gelen maskelerin kullanımı sırasında koruyucu gözlüklerde oluşan buharlanma özellikle doktorlarımız ve sağlık çalışanlarının görevlerini yerine getirirken karşılaştıkları en büyük sorunlardan biri haline gelmişti.

Opak Lens aşağıda listelenen hastanelere 100 er adet BIOMEDICS buğu önleyici kuru bez bağışı yaparak covid-19 salgını mücadelemizde doktor ve sağlık çalışanlarının bu sorununun çözümü için katkıda bulunmuştur.

Ayrıca Opak Lens yönetimi talep gelmesi durumunda 10 Hastaneye daha 100 er adet BIOMEDICS buğu önleyici kuru bez bağışı yapılacağını duyurdu.

  • Marmara Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
  • İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
  • İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi
  • Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
  • Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
  • Sultangazi Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi
  • Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
  • Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
  • Beykoz Devlet Hastanesi
  • Üsküdar Devlet Hastanesi

BIOMEDICS buğu önleyici kuru bez, içerisinde bulunan ve sağlığa zararlı hiçbir bileşim içermeyen kimyasallar ile ek bir sıvı veya spreye gerek kalmadan sadece gözlük camını silerek saatler boyu buğulanmadan konforlu bir kullanım sağlıyor. Tek bir bezle 600 kullanım imkanı olan BIOMEDICS buğulanma önleyici kuru bezi uzun süreler deforme olmadan kullanmak mümkün.

Opak Lens gözlük camları için buğulanma önleyici kuru bez BIOMEDICS ürününü optik sektörüne sunuyor. Gözlük kullananların covid-19 salgını sırasında ve normal zamanlarda da kış aylarında soğuk ortamdan sıcak ortama geçişte karşılaştığı en büyük sorunlardan birisi de gözlük camlarının buğulanmasıdır, aniden ortaya çıkan ve önlenemeyen bu sorun gözlük kullananları çok büyük sıkıntıya sokmakta.


Optik sektörünün önemli tedarikçilerinden Opak Lens'in buğulanma önleyici kuru bez BIOMEDICS ürünü gözlük kullananların buğulanma sıkıntısını gideriyor. Konforlu bir gözlük kullanımı sağlamak amacı ile sektörün hizmetine sunulan Biomedics cam bezi işlevini yerine getirerek, gözlük kullanıcılarına çok büyük bir konfor sağlıyor. BIOMEDICS buğu önleyici kuru bezlerin satışa sunulması hem optik mağazalarda satılabilen ürün çeşidinin çoğalmasına hem de gözlük kullanıcılarının karşılaştığı önemli bir sorunun bu ürün sayesinde çözümlenmesini sağlayarak sektöre katkı sağlıyor.

Detaylı bilgi için linki tıklayınız: http://biomedics.com.tr/


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.