Opak Lens Yarına Hazır!

Opak Lens A.Ş.’nin yer aldığı “Yarına Hazır İşletmeler Anlatıyor” reklam filmi yayında

Opak Lens Yarına Hazır!
11 Eylül 2015 Cuma 11:59

Opak Lens A.Ş.’nin yer aldığı “Yarına Hazır İşletmeler Anlatıyor” reklam filmi Vodafone Kurumsal İnternet sitesinde yayınlanmaya başladı.

http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/basari-hikayesi-detay.php?ID=16&Opak%20Lens

Sektörümüzün önde gelen firmalarından Opak Lens, Vodafone ile yaptığı teknolojik altyapı çalışmasıyla dijitalleşme endeksini yükselterek, sahadan anında veri transferi sağlayarak operasyonel verimliliğini artırdı.

Optik sektöründe başarılı çalışmalarıyla tanınan Opak Lens A.Ş.’nin iş geliştirme alanında teknolojiye yaptığı yatırım ve proje yönetimi ile bu başarıya imza atarak Vodafone’un çalıştığı yüzlerce firma arasından sıyrılıp böyle bir reklamda yer alması optik sektörümüz için büyük önem taşıyor.







İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan zeydan - 9 yıl önce
Ürün yelpazesi ve hizmette herzaman daha iyisini hedefleyen opak lens A.Ş. teknoloji trafiğine yardımcı olacak çok iyi bir iş ortağı seçmiş.