Opak Lens ve Opakay Tam Kapanma Döneminde Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Opak Lens tüm depoları ve Opakay üretim tesisi ile hizmet vermeye devam ediyor

Opak Lens ve Opakay Tam Kapanma Döneminde Hizmet Vermeye Devam Ediyor
03 Mayıs 2021 Pazartesi 12:28

Opak Lens tam kapanma tedbirleri kapsamında, açık olan optisyenlik müesseselerine  hizmet vermeye devam ediyor.

Tam Kapanma Tedbirleri kapsamında bölgesinde hizmet vermeye devam eden optisyenlik müesseseleri ihtiyaç duydukları ürünleri hafta içi günlerde 10:00 ile 17:00 saatleri arasında Opak Lens şubelerinden temin edebilirler. Bu dönemde Tam Kapanma Tedbirlerini doğru uygulamak adına, biz de tam kadro olarak değil, kısıtlı sayıda dönüşümlü çalışan ekiplerle hizmet veriyor olacağız.

Opakay üretim tesisimizde gözlük camı üreticisi olarak yurt içi ve yurt dışı tüm siparişlerimizi yine aynı kalite ve hızla müşterilerimize ulaştırmaya devam edeceğiz.

Aldığımız bilgilere göre bazı illerimizde Optisyen – Gözlükçüler Oda Yönetimleri İl Sağlık Müdürlükleri nezdinde girişimlerde bulunmuş olup, bunun sonucunda optikler de açılmaya başlamıştır. Temennimiz bu dönemde tüm illerimizde optisyenlik müesseselerin açılarak halkımıza hizmet vermeye başlamasıdır.

Bu vesile ile gerekli girişimleri yapan Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği ve Odalarımıza da teşekkür ediyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.