Opak Lens Türkiye Satış Müdürü Cem Dinçaslan Optisyenlik Müesseselerine Çağrıda Bulundu!

2019 yılı planlamalarının başladığı 2018 yılının son günlerinde Opak Lens Türkiye Satış Müdürü Cem Dinçaslan, yerel bağımsız optisyenlik müesseseleri için çok avantajlı yıllık anlaşmalı kampanyalar hazırladıklarını bildirdi.

Opak Lens Türkiye Satış Müdürü Cem Dinçaslan  Optisyenlik Müesseselerine Çağrıda Bulundu!
28 Kasım 2018 Çarşamba 14:49

Stok optik cam ve RX optik camlar için herhangi bir yıllık anlaşma yapmadan önce mutlaka Opak Lens kampanyalarını inceleyerek bu fırsatı kaçırmamaları için optisyenlik müesseselerine çağrıda bulunan Cem Dinçaslan şu bilgileri aktardı.

“Müşteri memnuniyeti anlayışına dayalı hizmet veren şirketimiz Opak Lens’in önceliği, optisyenlik müesseselerinin gereksinim duyduğu tüm ürünleri bulundurmak ve mümkün olan en uygun fiyat ve ödeme şekli ile en kısa sürede optik mağazalara ulaştırmaktır.
Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine hızlı ve kaliteli hizmet vermek için şube ve ürün sayısını her geçen gün artıran Opak Lens, hali hazırda 32 ilde 44 şube deposu ile optisyenlik müesseselerine bir telefon mesafesindedir.

2018 yılını geride bıraktığımız şu günlerde yerel optisyenlik müesseselerini daha da güçlü hale getirmek üzere kurguladığımız 2019 yılı planlarımızı tamamladık.

Türkiye’nin en geniş optik ürün portföyü ile, optik sektöründeki en yaygın ağa sahip  Opak Lens olarak her zaman olduğu gibi 2018 yılında da avantajlı kampanyalarla optisyenlik müesseselerinin yanında yer aldık. Yılların getirdiği tecrübe ve birikimimize dayanarak ve 2018 yılında yaptığımız yeni atılımlar ile sektörün ihtiyaçlarına yönelik yeni ürünleri ürün gamımızın içine alarak optik sektörü pazarını genişletmeye katkıda bulunduk.  Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçlarını en iyi ve doğru şekilde analiz ederek, optik sektörüne verdiğimiz dağıtım hizmetine üreticilik vasfını da ekledik ve bu sayede ortaya koyduğumuz kazanımları  son teknoloji ile birleştirerek hizmet vermeye devam ediyoruz.

Her zaman yerli ve milli duruşta yer alan şirketimiz Opak Lens 2019 yılında da, optik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik avantajlı kampanyalar ile yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine kazandırmaya devam edecektir.

Bu yüzden optisyenlik müesseselerine şu önemli bilgiyi iletmek isterim: Stok olsun özel üretim olsun optik cam, güneş gözlüğü camı, kontak lens, solüsyon, özel kullanım gözlükleri ve optik cam kesme makina anlaşmaları yapmadan önce kendilerine mutlaka Silmo Optik Fuarı 2018’de ilan edeceğimiz özel kampanyalarımızı görmelerini tavsiye ediyorum. 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında katılacağımız fuar süresince çok özel kampanyaları, en uygun fiyatlarla ve Opak Lens kalitesinde bulmak mümkün olacak.

Yine her zaman olduğu gibi sektörde daha önce uygulanmamış olanaklar sunacağız. Bir optik mağazanın ihtiyacı olabilecek her türlü makine ve teknolojik ürün seçeneğinin yer aldığı birçok değişik paketimiz olacak. Bu kampanyalar içinde yer alan ürünler, ürün olarak değil çözüm olarak sunulacak. Biz Opak Lens olarak yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine her zaman yalnızca ürün değil, beraberinde hizmet de getirme düsturu ile hareket ederiz. Kampanyalarımız da böyle olacak. Kaliteli ve son teknoloji makinaları 4 yıllık bakım garantisi ile sunarak optisyenlik müesseselerine kesintisiz çalışabilme olanağı sağlayacağız.
Biz 2019 yılını yerel optisyenlik müesseseleri için çok kazanımlı bir yükseliş yılı haline getirmeyi hedefledik. Bu hedef doğrultusunda hazırladığımız kampanyalar yerel bağımsız optisyenlik müesseselerini optik camda satın alırken kazandığı, kontak lenste de kendi pazarını yaratabileceği koşullarla çalıştığı yeni bir döneme taşıyacaktır. Yeni kampanyalarımızı hazırlarken 2019’un optik sektörü için çok özel bir yıl olacağını bilmenin heyecanı içindeyiz. Çok kısa bir süre sonra bunu optisyenlik müesseseleri ile paylaşacağız, kampanyalarımızı incelediklerinde beklediklerine pişman olmayacaklarına şimdiden emin olabilirler.”

Cem Dinçaslan
Opak Lens Türkiye Satış Müdürü


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celal KARADAĞ - 5 yıl önce
Cem Bey'e güvenimiz tam.
Başarılı, genç, dinamik bir kardeşimiz.
Başarılarının devamını dilerim.
Avatar
Murat Acar - 5 yıl önce
Cem bey,öncelikle sektöre değer katan nadide kişiliğinize ve bizleri aydınlatan bilgelinize teşekkür ederim. Sizin olduğunuz her platforma destek vermekten gurur duyacağımızı bilmenizi isterim. Sizin tavsiyeleriniz her zaman bizim için aydınlatıcı olmuştur. İyi ki varsınız.
Avatar
ÖMER OSMAN BİLGİLİ(İRİS OPTİK İSKENDERUN) - 5 yıl önce
İSKENDERUN KONUMLU MAĞAZALARIMIZ VARLIĞI SEBEBİYLE; OPAK LENSİN KENTİMİZE AÇMIŞ OLDUĞU ŞUBE, BİZLERE DAHA HIZLI VE GÜVENLİ HİZMET VERECEĞİNDEN TEŞEKKÜRLERİMİZİ BİR BORÇ BİLİRİZ. YERLİ BİR ŞİRKET OLAN OPAK LENS A.Ş. NİN GELENEKSEL VE YERLİ MAĞAZALAR OLAN BİZLERİN DESTEKLEMESİNİN GELECEĞİMİZ VE SEKTÖRÜN DEVAMLILIĞI İÇİN ÖNEMLİ OLDUĞU GÖRÜŞÜ İLE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
Avatar
Gulali gurer - 5 yıl önce
Malatya Güler Optik ve Lens olarak, ürünlerinizden memnuniyetimi, kısa zaman içerisinde ulaşımı, hizmetinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Gül Ali Gurer
Avatar
Hamit özgü - 5 yıl önce
Milli duruşunuzu kutluyorum. Yabancı sermayelerin, mağaza zincirlerinin çığ gibi büyümesine karşı, yerli perakende mağazalara daha çok eğilim gösterip, yanlarında büyük bir destekle ayakta kalmaları için gösterdiğiniz çaba da taktire şayan. Tüm emeklerinizin karşılığını, inşAllah fazlası ile alırsınız, alırız. Teşekkürler. Meslektaşlarım adına, yolunuzun çok daha açık olmasını diliyorum.
Avatar
Doğan - 5 yıl önce
Kardeşim sen yapınca en iyisini yaparsın. Ben bile merak içindeyim şu an
Avatar
İbrahim DEMİR - 5 yıl önce
Opak Lens olarak biz yerel optisyenlik müesseselerini desteklediğiniz için teşekkür ederim.
Ayrıca hizmet, üretim, kalite ve teknolojik faaliyetleri kısa sürede bir araya getirerek optik sektörüne katkı sağladığınız için tebrik ederim.
DEMİR OPTİK ISPARTA
Avatar
Cem - 5 yıl önce
Adam kelimesinin vücut bulmuş hali basarılarının devamını diliyorum yerli sermaye ye tam destek