Opak Lens'ten Yeni Yılda Yeni Antirefle Kaplama SAFRAN UV

SAFRAN UV yeniden tasarlanmış optik katmanları sayesinde muadillerine göre %40 daha düşük yansıma değeri sağlıyor

Opak Lens'ten Yeni Yılda Yeni Antirefle Kaplama SAFRAN UV
26 Ocak 2021 Salı 14:46

Yeni Yılda Yeni Antirefle Kaplama

SAFRAN UV

Opak Lens gözlük camı teknolojilerindeki en son gelişmeleri optisyenlik müesseseleri ile son kullanıcılara hızlı ve etkili bir biçimde ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, yeni antirefle kaplama Safran UV’yi 2021 yılında özel üretim camlarında uygulamaya başlayarak çözüm ortaklarının hizmetine sunmanın gururunu yaşıyor.

OPAKAY özel üretim tesislerinde, "in house" olarak geliştirilen ve istenilen sonuçları elde etmek amacıyla uzun süredir testleri gerçekleştirilen SAFRAN UV kaplama, tam UV koruması niteliğiyle göz sağlığını desteklerken, EMI ve Super Hydrophobic - Oleophobic katmanları ile daha uzun süre temiz kalıyor.

SAFRAN UV yeniden tasarlanmış optik katmanları sayesinde muadillerine göre %40 daha düşük yansıma değeri ile daha berrak ve yüksek kontrastlı bir görüşü olanaklı hale getiren gözlük camları elde edilebiliyor.

Opaklens, kullanıcıların göz sağlığınızı önemsiyor, en yaygın optik cam dağıtım ağı ile optik mağazalara en hızlı ürün temini hizmeti sağlıyor.

Sektörümüze Hayırlı olsun.




İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akın Kerim çabuk - 3 yıl önce
Perakende mağazalara tanıtıcı materyaller dağıtmayı düşünüyormusunuz.