Opak Lens'ten Tam Kapanma Döneminde Senet veya Çek Öteleme Duyurusu

"Bu bir aylık öteleme uygulamasının ihtiyaç duyan optiklere bir nebze de olsa nefes aldıracak bir faydaya dönüşmesini umuyoruz. "

Opak Lens'ten Tam Kapanma Döneminde Senet veya Çek Öteleme Duyurusu
29 Nisan 2021 Perşembe 09:31

Opak Lens’ten
Tam Kapanma Döneminde

İhtiyacı Olan Anlaşmalı Müşterilerine Özel

1 Ay Senet veya Çek Öteleme Duyurusu

Değerli Meslektaşlarım,

Her yıl sektörümüz Mayıs ayını heyecanla bekler. Çünkü Mayıs, genel olarak sektörümüzün en hareketli, en bereketli aylarından biridir.

Gelin görün ki geçtiğimiz bir yıl, Covid-19 salgınıyla mücadele içinde geçti. Bir yandan sağlığımızı korumak için uğraştık, bir yandan ekonomik açıdan ayakta kalabilmek için çabaladık. Hala da uğraşıyor ve çabalıyoruz. Bu durum yalnız sektörümüzün değil, tüm ülkemizin ve tüm dünyanın sorunu halinde devam ediyor.

17 günlük “Tam Kapanma Tedbirleri”nin duyurulması ile birlikte aynı geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Mayıs ayını eskisi gibi geçiremeyeceğimiz belli oldu.

Geçen yıl aynı bu zamanlarda, siz değerli yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine bir nebze de olsa nefes aldırabilmek için neler yapabileceğimizi baştan sona gözden geçirip, sonunda anlaşmalı olduğumuz müşterilerimizin senet ödemelerini bir ay öteleme kararı almıştık.

Bu yıl da aynı şekilde desteğe ihtiyacı olan Opak Lens anlaşmalı müşterilerimize özel olarak Mayıs ayı senet veya çeklerini 1 ay öteleme uygulamasını tekrar edeceğiz. Bu uygulamadan faydalanmak isteyen optikler Opak Lens bölge yöneticileri ya da satış temsilcilerine başvuruda bulunabilirler.

Herkes gibi biz de, gelen bilgi ve haberlere dayanarak ve aynı zamanda tam kapanma tedbirlerinin sağlayacağı yavaşlamayı hesaba katarak, pandeminin yoğunluğunun Haziran ayı başından itibaren azalacağını düşünüyoruz. O zamana kadar da elimizden geldiği kadar siz değerli optisyenlik müesseselerinin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bu bir aylık ötelemenin, ihtiyaç duyan optiklere bir nebze de olsa nefes aldırarak, fayda yaratmasını umuyoruz.

Bu destekten faydalanmak isteyen müşterilerimizin en az 7 gün öncesinden müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

Pandemi dönemi sağlığımızın, yaşamımızın, işimizin kıymetini bize ciddi dersler vererek öğretti ve öğretmeye devam ediyor. Şahsen bu zorlu zamanı en kısa sürede arkamızda bırakarak, güzel günler göreceğimiz ümidi ile doluyum.

Opak Lens olarak her zaman olduğu gibi, hep yanınızda olacağımızı bildirir, hepinize sağlıklı günler dilerim.

Birlikten kuvvet doğar.

H. Erol Harbi

Yönetim Kurulu Başkanı

Opak Lens

Akay Optik

Cihan Medikal

Optik Gazete


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet Özbaşı - 3 yıl önce
Tebrik ederim gene duyarlılık gösterdin. İnşAllah fiğer tedarikçilerede örnek olurlar.
Avatar
Adil optik. İSKENDERUN - 3 yıl önce
Yaptığınız kampanyalar ve de borç öteleme gibi yaptıklarınız için tebrik etmek istedim.
İnşaAllah yaptıklarınız diğer firmalarada örnek olur.
Olmazsa da yapacak bir şey yok.
seçimimiz siz olursunuz