Opak Lens'ten Önemli Duyuru

Yıl Sonu Sipariş ve Teslimatlar Hakkında Önemli Duyuru

Opak Lens'ten Önemli Duyuru
20 Aralık 2023 Çarşamba 17:30

Yıl Sonu Sipariş ve Teslimatlar Hakkında Önemli Duyuru

Değerli İş Ortaklarımız,

J&J firması, yıl sonu sayım, kapanış ve finansal raporlama işlemleri sebebiyle 22 Aralık Cuma 2023 tarihinden itibaren kontak lens satışını durduracaktır. Opak Lens olarak biz de yukarıda belirtmiş olduğumuz tarihten itibaren yeni sipariş kaydı alamayacağımızı size duyurmak isteriz. Yeni siparişler, 2 Ocak Salı 2024 tarihinden itibaren başlayacaktır. Sizleri mağdur etmemek adına, bu tarihe kadar vermiş olduğunuz siparişler depolarımızda mevcutsa sağlanacak ve her optik mağaza maksimum 2 kutu olarak sipariş geçebilecektir.

Bu bilgiye ek olarak Elegance Kontak Lens ve Solüsyon markamız için ise yıl sonu kapanış işlemleri J&J firmasında olduğu gibi 22 Aralık Cuma günü başlayacak. Ve bu tarihten sonra istenilen ürünler depolarımızda varsa optik mağazaya temin edilecektir. Ancak, merkez depo; sayım, kapanış, finansal raporlama işlemlerinden dolayı sipariş alamayacaktır.

2 Ocak Salı 2024 tarihinden itibaren ürünler, sipariş sırasına göre optik mağazalara sevk edilecektir.

Bilginize sunarız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.