Opak Lens'ten İş Ortaklarına Yeni Bir Destek

Opak Lens iş ortaklarını rahatlatmak adına yeni bir adım daha atıyor.

Opak Lens'ten İş Ortaklarına Yeni Bir Destek
21 Nisan 2020 Salı 16:44

Opak Lens’ten 2020 yılı için anlaşma yapan iş ortaklarına yeni bir destek daha. Ülkemizde ve dünya genelinde devam eden Koronavirüs salgını ile yaşanan bu zorlu süreçte iyice daralan iş hacmi ve oluşan ekonomik sıkıntılar nedeni ile Opak Lens iş ortaklarını rahatlatmak adına yeni bir adım daha atıyor. Şirket yönetimi tarafından yapılan açıklamayı dikkatinize sunuyoruz.


Ülkemizde ve dünya genelinde devam eden Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle sekteye uğrayan çalışma hayatımızı kolaylaştırmak için 2020 yılı başında firmamız Opak Lens ile optik cam anlaşması yapmış olan iş ortaklarımızı koruyucu bazı uygulamalar başlatmıştık. Bu kapsamda müşterilerimizin Nisan / 2020 vadeli evraklarını, istekleri doğrultusunda 3 ay süre ile erteleyerek, ödeme sürelerini Temmuz / 2020 sonuna ötelemiştik.

SIRALI EVRAKLAR

  

Ancak yaşanılan sıkıntılı durumun devam etmesi ve optiklerde Nisan ayı optik cam satışlarının yok denilecek kadar azalması sebebi ile bir adım daha atıyoruz.

Opak Lens ile sene başında optik cam anlaşması yapmış ve sıralı evrak vermiş olan müşterilerimizin bize vermiş oldukları sıralı evraklardan herhangi bir tarihtekini, istekleri doğrultusunda iptal etme ya da tarihini yeniden revize etme imkânı sağlıyoruz.

Sizlerden gelen talepleri sürekli değerlendiriyoruz ve değerli müşterilerimizin bu dönemi daha kolaylıkla geçirmesine azami önem gösteriyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz bu çözümle, sizlerin isteği doğrultusundaki bir evrağınızı iptal ederek veya tarihini revize ederek zor zamanlarınızı kolaylaştırmayı amaçlıyor ve işbirliği içinde çalışmalarımıza devam etmeyi hedefliyoruz.

KUR ARTIŞI

Bu kapsamda kur değişimi konusunda da bir kolaylık getiriyoruz. Bildiğiniz üzere, anlaşmalı müşterilerimizin sözleşmelerinde belirtilen kur artışı maddesinde, Amerikan Doları bazındaki artışın 6.75 Türk Lirası’nı aşması durumunda, kur farkı yansıtacağımız ibaresi yer almaktadır. Amerikan Doları kurunun an itibariyle 6.90 TL civarında seyretmesine rağmen, Opak Lens olarak Mayıs / 2020 sonuna kadar herhangi bir kur farkından kaynaklı fiyat artışı yansıtmayacağımızı da bildirmek isteriz.

Daha detaylı bilgi için bölgenizdeki Satış Temsilcimiz ile görüşebilirsiniz.

Saygılarımızla,


Erol Harbi

Opak Lens

Yönetim Kurulu Başkanı


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet anlaşbay Baki Optik Kahramanmaraş - 4 yıl önce
Bizde Baki Optik Kahramanmaraş olarak piyasa canlandığında sizleri daha güçlü kılmak
Babında var gücümüzle destekleyeceğiz inşAllah