Opak Lens'ten FreeForm Multifokal Cam Destek Paketi

Yerel Bağımsız Optisyenlik Müesseseleri İçin Ekonomik Krizde Destek Paketi

Opak Lens'ten FreeForm Multifokal Cam Destek Paketi
07 Nisan 2021 Çarşamba 10:58

MULTİFOKAL
DESTEK PAKETİ

YEREL BAĞIMSIZ OPTİSYENLİK MÜESSESELERİ İÇİN
EKONOMİK KRİZDE DESTEK PAKETİ

Pandeminin ekonomik çalışma koşullarımızı ciddi şekilde zorladığı şu günlerde Opak Lens yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine uygun fiyat ile multifokal cam temin edebilecekleri bir “Multifokal Cam Destek Paketi” ilan etti.

Opak Lens ve Akay Optik Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi Multifokal Destek Paketini müşterilerine şu ön yazı ile bugün duyurdu:

Değerli Meslektaşlarım,

Bilindiği üzere İzmir Bornova’da bulunan cam üretim tesisi Akay Optik, üç sene önce şirketimiz Opak Lens tarafından satın alınmıştı.

Amacımız optik sektöründeki tekelleşmeyi engellemek, yabancı sermayeli cam-çerçeve-perakende üçgeninde sıkışıp kalan bağımsız yerel optikleri her anlamda desteklemekti.

Siz yerel bağımsız optiklerin de katkıları ile çok başarılı işlere imza attık. Bunun karşılığında üretim tesisimiz olan Akay Optik, gerekirse 1 yıl boyunca kar amacı gözetmeden yerel bağımsız optiklere destek amaçlı üretim yapacaktır.

Opak Lens, ekonomik darboğazın giderek daraldığı şu günlerde, her zaman olduğu gibi yine yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin yanında olmaya, onların yararına çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Sadece 7-30 Nisan arasında geçerli olacak bu kısa süreli destek paketi kapsamında, optikler yaptıkları anlaşmanın içeriğine bağlı olarak istenirse yıl sonuna kadar istedikleri zaman kullanmak üzere uygun fiyatlar ile multifokal cam ürettirme şansına sahip olabilecekler.

İlgilenen optisyenlik müesseseleri %100 yerli sermayeli optik cam üreticisinden yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine 7-30 Nisan arasında uygulanacak bu çok özel destek paketinin detaylarını bölgelerinde bulunan Opak Lens Satış Temsilcilerinden öğrenebilirler.

Hepinize iyi çalışmalar, bol satışlar diliyorum.

Saygılarımla,

 Opak Lens A.Ş.
                                                                                                                               
Yönetim Kurulu Başkanı

H. Erol Harbi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.