Opak Lens Oftalmik Cam Pratik Fiyat Listesi Dağıtıma Çıktı

EYEART özel üretim ve stok oftalmik camlar pratik fiyat listesi sınırlı sayıda basıldığı için bu günden itibaren talep eden optisyenlik müesseselerine dağıtımına başlanacak

Opak Lens Oftalmik Cam Pratik Fiyat Listesi Dağıtıma Çıktı
27 Mart 2023 Pazartesi 13:05

Opak Lens Rx Özel Üretim Camlar ve Stok Oftalmik Camlar için pratik fiyat listesi hazırlandı.

Döviz kurlarındaki istikrarsızlık ve matbaa baskı maliyetlerinin çok yüksek olması nedeni ile sene başında Opak Lens 2023 Ürün kataloğu QR kod sistemi ile basılmış ve optisyenlik müesseselerine dağıtımı yapılmıştı. Katalog üzerinden ürün fiyatlarına QR kod sistemi ile ulaşılmaktadır. Optisyenlik müesseselerinin bazılarının bu sisteme uyum sağlamakta zorlandıkları bilgisine istinaden sadece bu seneye mahsus olarak ürün pratik fiyat listesi hazırlandı. Yani optisyenlik müesseseleri ürün kataloğundaki özel üretim ve stok oftalmik camların fiyatlarını pratik liste ile QR Kod sistemini kullanmadan görebilecekler.

Ancak yüksek baskı maliyetleri nedeni ile 2024 yılında pratik fiyat listesi yayınlanmayacak, fiyatlara ürün kataloğundaki QR kodlar ile ulaşılabilecek.

Opak Lens’in EYEART özel üretim ve stok oftalmik camlar pratik fiyat listesi sınırlı sayıda basıldığı için bu günden itibaren talep eden optisyenlik müesseselerine dağıtımına başlanacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali - 6 ay önce
Cam fiyatları ne kadar gözlük camları garantilimi