Opak Lens Kıbrıs Göz Hekimleri ve Optik Mağazalar İle Buluştu

Lefkoşa, Girne ve Magusa’dan göz hekimleri ve optik mağazaların katıldığı toplantı çok başarılı geçti.

Opak Lens Kıbrıs Göz Hekimleri ve Optik Mağazalar İle Buluştu
20 Mart 2023 Pazartesi 15:51

Opak Lens ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki kuruluşu olan Opak Lentis 18 Mart Cumartesi akşamı Lefkoşa Merit Hotel’de göz hekimleriyle buluştu.

Lefkoşa, Girne ve Gazi Magusa’dan göz hekimlerinin katıldığı toplantı çok başarılı geçti.

Toplantı Opak Lens ve Opak Lentis Yönetim Kurulu Başkanı "H. Erol Harbi", Yönetim Kurulu Üyesi "Turgay Coşkun", Opak Lens İş Geliştirme Müdürü "Fatma Küçüktaş", Opak Lens Genel Koordinatör Yardımcısı "Hakan Erdem", Zenith Türkiye Bölge Satış Müdürü "Murat Kürkçü" ayrıca Opak Lentis yöneticisi "Ayla Aydemir - Nuray Özerginli",  ve Johnson & Johnson firma katılımı ile gerçekleşti.

8 senedir KKTC Lefkoşa’da göz hekimlerine oftalmik ürünler ve medikal cihazlar konusunda hizmet veren Opak Lentis’in organize ettiği toplantıda göz hekimlerine ürünler konusunda bilgi verildi.

Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş; Opak Lens ürünleri, şirketler grubu hakkında , Opak Lentis’in Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde kurulduğu günden bu yana geçen 8 sene boyunca yaptığı işler konusunda bilgiler aktardı. Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H.Erol Harbi, Kuzey Kıbrıs ve sektöre yönelik çalışmalarından bahsetti. İnternetten yasal olmayan kontak lens satışları konusunun da bir kez daha altı çizildi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

19 Mart Pazar akşamı ise Lefkoşa, Girne, Gazi Magusa’dan katılan optik mağazalar ile bir toplantı yapıldı.

Toplantıda Opak Lens Genel Koordinatör Yardımcısı Hakan Erdem ve Zenith Türkiye Bölge Satış Müdürü Murat Kürkçü Opak Lens’in İzmir Bornova’da bulunan Özel üretim cam tesislerinde üretilen EYEART ve ZENiTH oftalmik camları  ve kullanılan yeni teknolojiler hakkında optik mağazaları bilgilendirdiler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.