Opak Lens'in Sektörümüze Yeni Yıl Mesajı...

İşbirliği ve desteğinizle, yine sizlerin ihtiyaçlarınıza paralel olarak büyümeye devam ediyor.

Opak Lens'in Sektörümüze Yeni Yıl Mesajı...
06 Ocak 2015 Salı 15:00

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sayın H. Erol Harbi, Optik Sektörüne 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılından beklentiler ile hedefleri içeren bir yeni yıl mesajı yayınladı, mesajı siz değerli okurlarımıza sunuyoruz.

 

Saygıdeğer İş Ortağımız,


2014'ü geride bıraktığımız bu son günde Opak Lens olarak, tüm zorluklara ve engellere göğüs gererek sizlerle birlikte geliştirdiğimiz ve genişlettiğimiz, optik mağazalar kontak lens ağımıza ilişkin bilgileri kısaca gözden geçirmek istedik.
Bu yıl Opak Lens siz değerli iş ortaklarımızın işbirliği ve desteğiyle, yine sizlerin ihtiyaçlarınıza paralel olarak büyümeye devam etti.


• Kontak lens siparişlerinizi daha hızlı teslim etmek ve sizlerin memnuniyetini kazanmak adına, sürekli sistemimizi geliştiriyoruz.

2014'te depolarımızda yüksek miktarda ürün stoku bulundurmak suretiyle, ülkemizdeki;
o 597 optik mağazaya 15 dakika içinde,
o 1704 optik mağazaya 15 dakika ile 2 saat arasında,
o 711 optik mağazaya 2 saatin üzerinde olmak üzere,
toplam 3012 optik mağazaya, sipariş talebi iletildiği andan itibaren aynı gün içerisinde kontak lens ve lens solüsyonu teslim edebilme kabiliyetine sahibiz.


• 2014'de açılan Pendik ve Nişantaşı depolarımızla birlikte toplam 20 noktadan Türkiye'nin farklı yörelerinde bulunan toplam 4,781 optik mağazaya hizmet veriyoruz ve 2015 yılında açacağımız 5 değişik lokasyondaki yeni depolarımızla sizlere daha da yakın olmayı hedeflemekteyiz.


• Opak Lens olarak Türkiye'de bulunan toplam 5,200 optik mağazanın %80'ine ürün temini sağlıyoruz ve sizler vasıtasıyla Türkiye'deki 800,000 kontak lens kullanıcısının %50'sine erişiyoruz.


Ülkemizde kontak lens pazarının, Türk halkının göz sağlığını korur ve göz rahatlığını sağlar şekilde, gelişmesi Opak Lens olarak her zaman birinci sırada yer alan önceliğimizdir.
Optik sektörünün değişen ve gelişen yüzü olarak tanımladığımız "kontak lens" in optik mağazalara ticari katkısının da daha etkin boyuta ulaşması odak noktamızda yer almaktadır.
İşte bu iki nedenden yola çıkarak, akılcı ve planlı yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz.


Teknolojik altyapımızı sürekli yenilemekte ve insan kaynaklarımızı eğitim ve süreç geliştirme ile daha etkin hale getirmekteyiz.


Kontak lens bilincini arttırmak için optik mağazalara ve optisyenlik programı olan üniversitelere sürekli eğitimler düzenlemekte, kardeş yayın organımız Optik Gazete ile birlikte çeşitli etkinlikler organize etmekteyiz.

 

Optik mağazaların kontak lens satışında en büyük sorun olan internet ortamında gerçekleştirilen online kontak lens satışlarıyla etkin mücadele konusunda ödün vermemekte kararlıyız. Kontak lens satışının, halk sağlığı gözetilerek ve optik mağazaların lehine olacak şekilde, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihazlar Kurumu ile eşgüdümlü olarak yürütmeye devam edeceğiz.


Bütün bu çalışmaları yürütürken siz iş ortaklarımızın en büyük destekçimiz olduğunun bilincindeyiz.

 

Size ve ekibinize 2014'deki tüm işbirliğiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyoruz.

 

Bunun yanında optik mağazalarımızın yaşadığı zorlukların da farkındayız. Ülkemizde gitgide güçlenen uluslararası zincir mağaza oluşumlarına karşı ayakta kalabilmenin; yükselen işletme giderlerine karşı karlılığı koruyabilmenin sizin için ne kadar zorlaştığını gözlemliyoruz.


Haksız rekabetin kaynağı olan, internette ve işportada satılan optik ürünlerin fiyatlarıyla rekabet etmeye çalışırken, "optik mağazadan almak pahalıdır" damgasıyla karşılaştığınızı çok iyi biliyoruz.


İşte bütün bunlarla vermiş olduğunuz mücadelede biz de Opak Lens olarak her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.


Bizler, önceliği toplumun göz sağlığına adamış şahıs ve işletmeler olarak, sözde ticaret adı altında edinilen haksız kazanç için ideal ve ilkelerimizden vazgeçmeden sizlerle güç birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.


2015 yılında da Opak Lens olarak kendimize koyduğumuz yüksek hedeflerle ve ilkelerimizden hiç sapmayarak büyümeye ve siz iş ortaklarımızla el ele sektörümüzü de büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.


2015'te de birlikte birçok yeni başarıya imza atacağımıza emin olarak,

 

Opak Lens ailesi bireyleri ve şahsım adına sizin ve işletmenizde çalışan tüm sektör mensubu iş arkadaşlarımızın yeni yılını kutluyoruz.

 

2015'in size ve ailenize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, başarılı ve bol kazançlı günler getirmesini diliyoruz.


Saygı ve Sevgilerimle,


H. Erol Harbi
Yönetim Kurulu Başkanı


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.