Opak Lens Grup Toplantısı 2015...

Opak Lens Yıllık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Opak Lens Grup Toplantısı 2015...
25 Şubat 2015 Çarşamba 09:15

Opak Lens Yıllık Değerlendirme Toplantısı 2015
İlgili Galeriye Git

Her geçen yıl şube ve personel sayısını artırarak optik sektörüne hizmet ağını daha da genişletip büyüyen Opak Lens A.Ş. gelenekselleşen yıllık değerlendirme toplantısını bu yıl da 21-22 Şubat 2015 tarihinde İstanbul Limak Eurasia Luxury Hotel'de gerçekleştirdi.

 



İlk gününde 2014 yılının değerlendirmesi yapılarak, 2015 için yeni hedeflerin paylaşıldığı toplantıya, İstanbul merkez ofisi ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerine yayılmış 20 şubesi ile hizmet veren Opak Lens'in şube satış temsilcileri, şube yöneticileri, satış ve bölge müdürleri ile tüm yönetim kadrosu katıldı.


Birinci günün akşamında İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü Müdürü Fatma Küçüktaş'ın önderliğinde yürütülen eğitimlerde Opak Lens çalışanları ekip olma, koordinasyon ve ekip içi iletişim becerilerini geliştirme üzerine uygulamalı çalışmalar yaptılar.

 


Toplantının 2. gününde optik sektörünün önemli ithalatçı ve tedarikçi firmaları, Opak Lens çalışanlarının optik sektörüne daha hızlı ve kesintisiz hizmet vermek için kendilerinden beklentilerini dinlediler, lojistik sistemleri hakkında bilgi aktardılar.


Türkiye'nin dört bir yanından gelen Opak Lens çalışanları, 2. gün de devam eden eğitim sırasında yapılan ekip içi motivasyonu ve iletişimi artırıcı aktivitelerle ekip ruhunu pekiştirdiler.

Sektörün ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini en iyi biçimde tespit ederek, bu bilinçle optik sektörüne hizmet veren Opak Lens, yapılan eğitimler ve interaktif çalışmalarla, 2015 yılına kendinden emin, gelişime açık, değişime öncü ve en iyiyi hedefleyen bir duruşla hazırlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.