Opak Lens GözKoop Toplantısı'na konuk konuşmacı şirket olarak katıldı.

Opak Lens GözKoop Üyeleri ile Elele...

Opak Lens GözKoop Toplantısı'na konuk konuşmacı şirket olarak katıldı.
10 Mart 2015 Salı 08:24

Gözkoop Genel Kurulu 2015
İlgili Galeriye Git

 

Opak Lens, 6-7 Mart tarihlerinde İzmir Anemon Oteli'nde gerçekleştirilen S.S. Tüm Optisyenler ve Gözlükçüler Temin ve Tevzi Kooperatifi - GözKoop Toplantısı'na konuk konuşmacı şirket olarak katıldı.

 


Toplantı Opak Lens tarafından hazırlanan, GözKoop üyesi 80 optik sektör mensubunun katılımıyla gerçekleştirilen ve sektöre birlik çağrısı niteliğinde kurgulanan video gösterimi ile başladı.

Türkiye'nin ilk optik ürünler kooperatifi olarak 2011 yılında İzmir'de kurulan GözKoop'un İzmir'de geçekleştirdiği toplantıya katılan Opak Lens yetkilileri, Türkiye'nin bir çok ilinden gelen üyelere dünyada ve ülkemizde kontak lensin durumu hakkında bilgiler verdi.

Toplantının ilk bölümünde Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Fatma Küçüktaş, GözKoop üyelerine kontak lense ilişkin dünyada ve Türkiye'deki gelişmeleri aktardı, optik mağazalar için kontak lensin önemini vurguladı.

 


Toplantının ikinci bölümünde söz alan Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi optik sektörüne ilişkin gelişmeleri ele alarak bu konudaki saptamalarını aktardı ve yaptığı sunumun ardından GözKoop üyelerinin sorularını cevaplandırdı.

Opak Lens olarak, sektörde birliği tesis etmek üzere bir araya gelmiş olan GözKoop üyelerinin çalışmalarını her zaman desteklediklerini bildiren Erol Harbi, toplantının sonunda Opak Lens adına GözKoop Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri'ne, GözKoop bünyesinde yaptıkları çalışmalar ve oluşturdukları güç birliği ile optik sektörünün gelişimine sağladıkları katkı için teşekkür plaketlerini takdim etti.

 




 

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.