Opak Lens Depo Ağını Genişletiyor

Aksaray deposu optisyenlik müesseselerinin hizmetine girdi.

Opak Lens Depo Ağını Genişletiyor
19 Mart 2024 Salı 15:33

Opak Lens Depo Ağını Genişletiyor...

Türkiye'nin en geniş optik ürün dağıtım ağına sahip Opak Lens, 38 şehirdeki 46 şube/deposuna bir yenisini ekledi. Optik mağazalara oftalmik cam, kontak lens ve lens solüsyonu tedariği sağlayan Opak Lens yeni deposunu Aksaray ilimizde açarak, ürün dağıtım gücünü ve hızını daha da artırdı.

Aksaray depomuz hizmete girdi

Türkiye genelinde sayıları toplam 8000'i bulan optik mağazaların %95’ine hizmet vermekte olan Opak Lens, mevcut şube/depolarında hazır bulundurulan stoklar ile yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin %78’ine aynı gün ürün temini yapabiliyor. Opak Lens, internetten yasa dışı yapılan online kontak lens satışları karşısında daha iyi rekabet edebilmeleri için yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin hizmet hızını ve kalitesini artırmak amacıyla, 15 dakikada 2156 optik mağazasına ürün teslimatı yapabilen bir yapıya sahip.

En önemli misyonu yerel bağımsız optisyenlik müesseselerini yabancı sermayeye karşı güçlü kılabilecek en kaliteli ürünü, en uygun fiyatla, en hızlı şekilde ulaştırmak olan Opak Lens, yeni açılan Aksaray deposunun ardından hizmet kalitesi ve hızını yükseltmek üzere yaptığı çalışmaları yeni bölgelere de taşımaya devam etmeyi planlamaktadır.

Opak Lens Şube/Depoları için lütfen tıklayınız


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.