Opak Lens 46. Deposunu Manavgat'ta Açıyor

Opak Lens, 25 Temmuz Perşembe günü Manavgat’ta 46. deposunu açacak

Opak Lens 46. Deposunu Manavgat'ta Açıyor
23 Temmuz 2019 Salı 16:51

Opak Lens 46'ncı Deposunu Manavgat'ta Faaliyete Geçiriyor.

Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine optik cam, kontak lens ve lens bakım ürünleri dağıtımı yapan Opak Lens, 25 Temmuz Perşembe günü Manavgat’ta 46. deposunu açarak hızlı ürün teslimatı konusundaki kendi rekorunu yeniliyor.

Opak Lens; 32 ilde bulunan 46 şube/deposundan en genci olacak Manavgat Şubesinin geniş stok çeşitliliği ile çevresinde bulunan yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine ciddi bir ivme kazandırmasını hedefliyor.

Turizm sezonunda hızlanan satışlarıyla Manavgat ve çevre bölgelere hizmet verecek yeni şube ile Opak Lens; 15 dakikada, 2 saatte ve aynı gün içinde hizmet verdiği optik mağaza sayısını arttırarak yerel optisyenlik müesseselerinin küresel zincir mağazalara ve internet sitelerine karşı avantaj kazanmasını da sağlayacak.

Opak Lens yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin ilgi ve taleplerine yönelik olarak yeni şube açılışlarının devam edeceğini bildirerek, önümüzdeki 30 gün içinde 47. deponun hizmete girmek üzere hazırlandığına ilişkin bilgi de verdi.

Biz de Optik Gazete olarak Manavgat Deposunun açılışı için Opak Lens’i kutluyor, optik sektörünün yerel kanatta büyümesine sağladıkları katkı ve yatırımlar için teşekkür ediyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.