Opak Lens 2015 Satış Planlama Toplantısı başarıyla gerçekleşti!

13-14 Eylül tarihinde gerçekleşen Opak Lens 2015 yılı Satış Planlama Toplantısı, interaktif eğitimlerle ve ekip içi turnuvalarla hareketli bir şekilde tamamlandı.

Opak Lens 2015 Satış Planlama Toplantısı başarıyla gerçekleşti!
17 Eylül 2014 Çarşamba 06:35

Opak Lens 2015 Satış Planlama Tolantısı
İlgili Galeriye Git

 

Opak Lens 2015 yılı Satış Planlama Toplantısı, 13-14 Eylül tarihlerinde yemyeşil tabiatıyla Polonezköy Adampol & Alinda Otel’de gerçekleşti.

Türkiye genelinde 18 şubeyle hizmet veren Opak Lens’in, şube satış temsilcileri, satış ve bölge müdürleri ile tüm yönetim kadrosunun katıldığı toplantıya, Harbi Optik ve Baha Optik çalışanları da misafir olarak katılım gösterdi.




İnteraktif eğitim modelini seçen İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü’nden Fatma Küçüktaş’ın önderliğinde gerçekleşen eğitimlerle çalışanlar, piyasayı analiz etme, genel satış eğitimi, satış becerilerini geliştirme, sektördeki müşteri gereksinimlerini anlama ve giderme becerilerini geliştirdiler. Yapılan Role-playing’lerle ve workshop’larla satış sürecinde empati yapma, müşteriyle iletişimi iyileştirme, satış tekniklerini geliştirme hedeflendi.




Türkiye’nin dört bir yanından gelen Opak Lens çalışanları, eğitim sırasında yapılan ekip içi motivasyonu ve iletişimi artırıcı aktivitelerle ve eğitim sonrasında yapılan dart turnuvasıyla ekip ruhunu pekiştirdi.




Sektörün ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini en iyi biçimde tespit ederek, bu bilinçle optik sektörüne hizmet veren Opak Lens, yapılan eğitimler ve interaktif çalışmalarla, 2015 yılına kendinden emin, gelişime açık, değişime öncü ve en iyiyi hedefleyen bir duruşla hazırlandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.