Novartis Türkiye Resmi İlişkiler Müdürlüğü'ne Selcen Erdem atandı

Novartis Türkiye Resmi İlişkiler Müdürlüğü görevine Ağustos 2014 itibariyle, sağlık sektöründe uzun yıllardır önemli deneyimlere sahip olan Selcen Erdem atandı.

Novartis Türkiye Resmi İlişkiler Müdürlüğü'ne Selcen Erdem atandı
11 Eylül 2014 Perşembe 12:40

 

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Selcen Erdem, iş hayatına bankacılık sektöründe Mali Kontrol Analisti olarak başladı. İki yılı aşkın finans tecrübesinin ardından Hızlı Tüketim Ürünleri sektörüne geçti ve Gillette firmasında 4 yılı aşkın bir süre satış ve pazarlama departmanlarında farklı pozisyonlarda çalıştı.  İlaç sektörüne 2002 yılında Ürün Müdürü olarak başlayan Erdem, 2006 yılında Novartis’e geçti. Burada sırasıyla Ürün Müdürlüğü, Onkoloji Pazara Erişim Müdürlüğü, Kamu İlişkileri Müdürlüğü, Kamu İlişkileri Bölüm Müdürlüğü ve Ruhsatlandırma Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.