MIDO 2024 3 Şubat Cumartesi Başlıyor

Neredeyse dünyadaki tüm optik tedarik zincirini temsil eden tek ticaret fuarı Mido 2024, 50 ülkeden 1.200'ün üzerinde katılımcı ve 130 ülkeden ziyaretçinin bulunduğu tek fuar.

MIDO 2024 3 Şubat Cumartesi Başlıyor
02 Şubat 2024 Cuma 10:59

Tüm sektörü ön plana çıkaracak 7 salon ve 8 sergi alanı: Lenslerden makinelere, çerçevelerden gözlük kutularına, malzemelerden teknolojilere, mobilyadan bileşenlere. Geleneksel ve dijital yoğun iletişim de fuarın temel unsurlarından biri olup, katılım hedeflerine ulaşılmasında önemli katkı sağlıyor.

Gözlük dünyası, 50 yılı aşkın süredir her yıl yeni koleksiyonlar keşfetmek, yeni beceriler kazanmak, güncel kalmak, marka bilinirliğini artırmak ve hepsinden önemlisi iş bağlantıları yapmak için MIDO'da buluşuyor!

Mido'nun 52.'si 3 Şubat 2024 Cumartesi günü İtalya'nın Milano kentindeki Fiera Milano Rho'da başlayacak ve 5 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Mido 2024 Milano'da Başlıyor ve 50'den Fazla Ülkeden 1.200'den Fazla Katılımcıyı Ağırlıyor

MODA

Dünyanın önde gelen gözlük firmalarının yanı sıra küçük ve orta ölçekli işletmeler de yeni koleksiyonlarını sunmak ve yüzümüze taktığımız ve kimliğimizi tanımlayan en önemli moda aksesuarının tarzına ilham vermek için burada buluşuyor.

LENSLER

Oftalmik lenslerin büyüleyici dünyası ve tüm büyük uluslararası üreticiler, en son teknolojik yenilikleri profesyonellere sunmak için bir araya geliyor. Bu salon, bilgi ve eğitime adanmış endüstri buluşma yeri Otticlub'a ev sahipliği yapıyor.

TASARIM

Sektörün en avangard firmaları için yaratıcılığın sınır tanımadığı, şekil ve malzemelerle oynadığı, sadece çağdaş gözlükleri değil, geleceğin gözlüklerini de yarattığı büyülü, özel bir alan. Bu bağlamda Tasarım Laboratuvarı trendleri ve yönelimleri yorumluyor ve öngörüyor.

AKADEMİ

MIDO'da sergilenmek üzere özel bir uzman komitesi tarafından seçilen, tasarımcılara ve onların yaratıcılığına derinden inanan şirketler için bir fikir kuluçka merkezi. Özgünlüğü kendine ilke edinen, kendini tüm sınırların ötesine taşıyarak şaşırtmayı seven herkese özel, standart dışı bir mekan.

TASARIM TEKNOLOJİSİ

Design Tech, gerçek bir deneysel laboratuvar olan Tasarım alanında doğal yerini bulur. Burada Tasarım Teknolojik İnovasyonla buluşuyor; burada devrim niteliğindeki katılımcıların sürekli araştırmaları sayesinde tamamen yeni modeller bulabilirsiniz. Renkler, malzemeler, özel stiller ayırt edici özelliklerdir.

TEKNOLOJİ

Gözlük sektöründeki makinelere, ham maddelere ve bileşenlere ayrılmış, çerçeve imalatı, mercek yapımı ve bitmiş ve yarı mamul ürünler için en son gelişmiş araçların gösterilerinin yapıldığı dünyanın en büyük sergi alanı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.