Mavi Kaplamalı Bluecut Camlar Opak Lens Stoklarında

Optisyenlik müesseselerinden gelen istek ve talepleri her zaman dikkate alan ve bu doğrultuda ürün portföyünü çeşitlendiren Opak Lens’in yeni bir ürünü daha satışa sunuldu.

Mavi Kaplamalı Bluecut Camlar  Opak Lens Stoklarında
07 Eylül 2021 Salı 15:32

Mavi Kaplamalı Bluecut Camlar
Opak Lens Stoklarında

Optisyenlik müesseselerinden gelen istek ve talepleri her zaman dikkate alan ve bu doğrultuda ürün portföyünü çeşitlendiren Opak Lens’in yeni bir ürünü daha satışa sunuldu.  

Frequency Bluecut 1.56 SHMC Blue Coating

Tüm stok camlarda olduğu gibi, 7 farklı çeşit Bluecut özellikli ürün ile bu kategoride Türkiye’de lider durumda bulunan Opak Lens stoklarına yeni katılan mavi kaplamalı 1.56 Bluecut ürünü ile iddiasını daha da artırdı.

Frequency Bluecut 1.56 SHMC Blue Coating’i diğer bluecut ürünlerinden ayıran en önemli özellik antirefle kaplama renginin mavi olması. Ayrıca su, buhar tutmayan süper hidrofobik özellikli kaplaması zor kirlenip, kolay temizlenerek kullanıcı konforunu artırıyor. 420 nm dalga boyuna kadar mavi ışığı kesme oranıyla Frequency Bluecut 1.56 SHMC Blue Coating ,özellikle dijital cihazlarda ve yüksek ışıklandırmalı ortamlarda diğer Bluecut ürünleri ile aynı faydaları sunuyor.

Konkav (-) ve konveks (+) diyoptrilerde (0-6)/2 (konvekslerde toplamda 6’ ya kadar) , mix diyoptrilerde ise 2 silindirik değere kadar geniş bir aralıkta stoklara eklenen yeni Bluecut ürünü için Opak Lens satış temsilcilerinden veya müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.