Konya Odası'ndan İnternet Satışları ve Reklamlar Konusunda Örnek Mücadele

"Etik dışı pazarlama ve reklamlara karşı kararlı duruşumuzu üyelerimizden aldığımız güçle sonuna kadar sürdüreceğimizi tüm meslektaşlarımızın kamuoyunun bilgisine sunarız."

Konya Odası'ndan İnternet Satışları ve Reklamlar Konusunda Örnek Mücadele
23 Eylül 2021 Perşembe 10:13

Konya Optisyen - Gözlükçüler Odası, etik dışı reklam çalışmaları ve internetten kontak lens satışları ile mücadelede örnek bir uygulama başlattı. Oda yönetimi tarafından yapılan açılama şu şeklide:

Değerli Meslektaşlarımız

İlimizdeki bazı özel göz hastanelerinin etik dışı reklam çalışmaları ve faaliyetlerine ticari bir görünüm vermeye devam etmeleri, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna yaptığımız birçok müracaata rağmen internetten yasal olmayan bir şekilde kontak lens satışının devam ettirilmesi üzerine, vatandaşlarımızı göz ve görme sağlığı konusunda bilinçlendirmek amacıyla kamu spotu niteliğinde odamız bölgesinde yolcu yoğunluğu yüksek olan ve güzergâhı uzun olan minibüslere odamızca reklam verilmiş ve odamızın sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye yönelik görseller hazırlanarak sizlerle ve vatandaşlarımızla paylaşılmaya başlanılmıştır. Etik dışı pazarlama ve reklamlara karşı kararlı duruşumuzu üyelerimizden aldığımız güçle sonuna kadar sürdüreceğimizi tüm meslektaşlarımızın kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.