Kontak Lens ve Zenith Oftalmik Cam Bilgilendirme Semineri

Seminer 12 Şubat Cumartesi günü 11:00 - 12:45 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kontak Lens ve Zenith Oftalmik Cam Bilgilendirme Semineri
07 Şubat 2022 Pazartesi 16:45

Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü Hülya Şenyüz’ün Elegance marka silikon hidrojel lensler ve Safilens marka afocal (presbiyopi) lensleri hakkkında ve Opak Lens Cam Eğitim Müdürü Zafer Şibik’in Opak Lens'in yeni üst grup özel üretim Oftalmik Cam markası olan Zenith ile ilgili yapılacak olan online seminerin gün ve saati yapılan anket sonucunda belli oldu.

Ankara’da faaliyet gösteren optisyenlik müesseselerinin katılabileceği seminer 12 Şubat Cumartesi günü 11:00 - 12:45 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Program şu şekilde uygulanacaktır:

11:00 - 12:00 Hülya Şenyüz - Kontak Lens bilgilendirme

12:15 - 12:45 Zafer Şibik - Zenith Oftalmik Cam bilgilendirme

Zoom uygulaması üzerinden yapılacak seminerin katılım linki ve şifresi anket formumuzu dolduran optisyenlik müesseselerinin iletişim bilgilerine 11 Şubat Cuma günü gönderilecektir. Katılımcılar tanıtım seminerine bu bilgiler ile katılım sağlayacaklardır.

Ankara’da faaliyet gösteren optisyenlik müesseseleri 12 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’a kadar aşağıdaki formu doldurarak seminere katılım sağlayabilirler.

Kontak lens tanıtım seminerleri diğer illerden gelecek taleplere göre devam edecektir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.