Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Bugün Ankara'da

2017 Yılı Kontak lens tanıtım toplantılarının 10.su bugün Ankara Mövenpick Hotel'de yapılacak.

Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Bugün Ankara'da
25 Ekim 2017 Çarşamba 09:00

Kontak lens tanıtım toplantısı bugün Ankara'da yapılıyor.

2017 yılında Johnson & Johnson ve Opak Lens firmalarının birlikte organize ettiği Kontak Lens Bilgilendirme toplantısının 10.su Ankara Movenpick Hotel'de yapılacak.
Optik mağazaları kontak lens ve gelişen son teknolojiler konusunda bilgilendirmek, satış ve müşteri memnuniyeti oranlarını yükseltmek amacı ile yapılan toplantılar, bölge optik mağazaların gösterdiği yoğun ilgi ile devam ediyor. Ankara – Mövenpick Hotel'de  saat 19:00’da başlayacak olan toplantıda, sunumların yanısıra katılan misafirlere yemek ikramı ile devam edecek, interaktif soru ve cevap kısımlarında sorulan sorulara en hızlı ve doğru şekilde cevap veren katılımcılara hediyeler verilecek, soru ve cevap bölümünde ise katılımcılar Johnson & Johnson ve Opak Lens A.Ş. yetkililerine istedikleri soruları yönelterek dilek ve isteklerini aktarabilecekler.

Johnson & Johnson ve Opak Lens A.Ş. işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları;



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.