Kontak Lens Tanıtım Semineri

Zoom tanıtım toplantısına katılmak için lütfen kayıt formunu doldurunuz...

Kontak Lens Tanıtım Semineri
03 Şubat 2022 Perşembe 15:05

Ankara Ticaret Odası’nın düzenlemiş olduğu Gözlükçüler ve Optisyenler Eğitim Zirvesi 22 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
 

Bu program kapsamında Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü Hülya Şenyüz kontak lensler üzerine temel konuları içeren bir seminer vermiştir. Seminerin ardından birçok gözlükçü ve optisyen Opak Lens’ in bünyesinde bulunan kontak lenslerle ilgili seminerler verilmesi konusunda yoğun talepte bulunmuştur.

Bu talepler doğrultusunda Ankara’ da bulunan optisyenlik müesseselerine “Zoom” uygulaması üzerinden online olarak seminer/tanıtım toplantısı yapılması planlanmıştır. 7-12 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılması planlanan toplantının hangi gün ve hangi saatler arasında yapılacağı aşağıdaki form ile gelen talepler doğrultusunda belirlenecek ve duyurusu yine Optik Gazete üzerinden yapılacaktır.

Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü Hülya Şenyüz’ ün Elegance marka silikon hidrojel lensler ve Safilens marka afocal (presbiyopi) lenslerinin tanıtımlarını yapacağı etkinliğimize davetlisiniz.

Katılmak isteyen optisyenlik müesseselerinin aşağıdaki formu doldurmalarını rica ediyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süha - 2 yıl önce
Optik Camlarında ve kontak lenslerde ki bu tür sektöre ilişkin bilgilendirici, eğitici seminer ve programların devamlı gelmesini önemle rica ediyorum. Camı pazarlayan plasiyer arkadaşlarımız konu dahilinde çok donanımlı değiller ne yazık ki. Bu sebep ile satmaya çalıştığımız ürünler hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığımız için müşterilerimize daha iyi cevap veremiyor camı hakkı ile anlatamıyoruz. İnsan bildiği ürünü satar