Kontak Lens Solüsyonu Acuvue Revitalens Türkiye’de Satış Sunulacak

ACUVUE ®’nun yeni ürünü olan RevitaLens, peroksit kalitesinde dezenfeksiyon ve gün boyu konfor sağlıyor.

Kontak Lens Solüsyonu Acuvue Revitalens Türkiye’de Satış Sunulacak
09 Aralık 2019 Pazartesi 11:08

Johnson & Johnson Vision’ın çok amaçlı dezenfektan kontak lens solüsyonu

ACUVUE RevitaLens Türkiye’de satışa Sunulacak

ACUVUE™ RevitaLens peroksit kalitesinde dezenfeksiyon ve gün boyu konfor sağlıyor.

Johnson & Johnson Vision’ın çok amaçlı kontak lens dezenfektan solüsyonu (MPDS) ACUVUE™ RevitaLens Türkiye’de satışa sunulmaya başlanacak. Johnson & Johnson Vision'ın kontak lens ürünleri markası ACUVUE ®’nun yeni ürünü olan RevitaLens, peroksit kalitesinde dezenfeksiyon ve gün boyu konfor sağlıyor.

Kontak lens solüsyonlarının göz bakımı rutininin çok önemli bir parçası olduğunu belirten Johnson & Johnson Türkiye Profesyonel Eğitim ve Gelişim Müdürü Op. Dr. Banu Arslan, “Türkiye’de kontak lens kullanıcılarının çoğu, günlük dezenfeksiyon gerektiren yeniden kullanılabilir kontak lensleri tercih ediyor, ancak bazı kullanıcılar dezenfeksiyon konusunu göz ardı edebiliyor. Bu anlamda, çok amaçlı kontak lens dezenfektan solüsyonu RevitaLens’i ürün portföyümüze katmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Dr. Arslan şöyle devam etti: “ACUVUE™ RevitaLens MPDS, ACUVUE® Oasys with Transitions dahil olmak üzere ACUVUE® ailesinin tüm yeniden kullanılabilir kontak lensleriyle uyumlu.1 Bu ürün sayesinde kontak lens kullanıcıları artık daha konforlu bir deneyim yaşayabiliyor. ACUVUE™ RevitaLens MPDS, göz hekimlerine hastalarının kaliteli dezenfeksiyon ve rahatlık kazanacağını bilmenin güvencesini verebilecek denenmiş ve test edilmiş bir solüsyondur.”

ACUVUE™ RevitaLens MPDS, 600’den fazla göz sağlığı profesyonelinden gelen bilgilerle dünya standartlarında mikrobiyologlar ve kontak lens malzeme uzmanlarıyla birlikte uzun araştırmalar sonucunda geliştirildi.

Solüsyon, peroksit kalitesinde dezenfeksiyon sağlamak için çift dezenfektan teknolojisini kullanıyor2 ve gün boyu rahatlık sağlıyor.3,4 ACUVUE™ RevitaLens MPDS, ciddi göz rahatsızlıklarına sebep olabilecek mikropların (Acanthamoeba gibi) %99,9’undan fazlasını öldürüyor. Lens kutusunda, solüsyon kısmi olarak buharlaşsa bile lensin dezenfeksiyonunu sağlıyor.5,6

ACUVUE™ RevitaLens MPDS, 360 ml boyuyla Aralık ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulmaya başlanacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.